Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
nálam érdekes az ai, olyan hülye mint állat.
kiegyensúlyozott ai-t állítok be de egyetlen egyszer sem támadott, csak atomokat dobált.
viszont atomból épített 3-at, nagy artilleriből meg 4-et, még jó hogy nem voltam az artillerijei lőtávjában a 81km-es pályán, nem sokáig éltem volna.
de így szépen felőröltem, az aeon a kedvencem, 10 nagy ufót legyártottam és vége is volt, ami meg megmaradt szépen leatomoztam, ennyi a nyerő taktika.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest