Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Nekem csak az nem tetszik hogy oké hogy egy fórum és nem csak számtechról kell beszélni...de ami mostanában van az szvsz kicsit túlzás.Néha leesik az állam hogy milyem topicok vannak.Főzési receptektől kezdve az arcvizen keresztül a hogy szedjünk fel csajt-ig minden. Nem akarok magamra haragitani senkit de sztem annak akinek ilyen kérdései merülnek fel (mint amiért nyilnak a topicok) akkor azok inkább mennyenek az indexre/origóra vagy tőlem a melleslegre is...
:)) Persze kell néha a kikapcsolódás de az sztem nam igazán jó hogy végig flamelnek ilyen topicokban, gyakoriak az 1 szavas hózzászólások...és ha elég hülyeség van a topicban akkor terjedelme elérheti a 300 üzenetet is.
Szóval én nem tudom hogy ez süllyedésnek nevezhető egyáltalán, nem az én dolgom eldönteni...de hogy rössz irányba halad az is biztos. Csak ennyit szerettem volna mondani...kössz hogy ''meghallgatottatok'' :) Peace...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest