Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
...up?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként tényleg nem kéne galibát okoznia. :((
[L]http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=3[/L]
Supports three level power down modes:
- Sleep
- Power down with internal clock running clock
- Power down with internal halted
De akkor feléledésnél mi a baja? -
Panther
HÁZIGAZDA
2000-es: úgy értem 2000.03.02. :)
Na de nem ezért írtam még, hanem mert rájöttem hogy még az a bajom hogy az SBLive amikor visszaéled a gép SRT-ből reccsen egy nagyot (gyk: a hangfalból jön egy nagy reccsenés...), ami visszhangzik is az EAX-beállítás miatt. (Csak akkor nem ha kikapcs előtt mute-olom az egész kártyát. A csatornákat külön-külön nem elég, a ''főkapcsolót'' kell.) Ez állati idegesítő. Ráadásul az alaplapi VIA kodekkel nem is csinálja. Hogy lehetne ezt megoldani? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR #12 üzenetére
Nincs semmilyen TV tunerem.
A gépben összesen 3 kártya van: egy Radeon 7500 (AGP), egy SB Live 5.1 (PCI), meg egy Realtek 8029 chipes hálókártya (PCI). Ja meg az alaplapra integrált kütyük (de azok gondolom azért csak supportálják már a dolgot...).
A KT7A idejében egyébként én is egy kártyára, a Voodoo3-amra gyanakodtam, de az már ebben a gépben nem jöhet szóba.
Talán a hálókártya? -
Panther
HÁZIGAZDA
===================================================
No akkor up. Nekem is akardt némi gondom az STR-el...
Én el tudom érni, beállítom BIOS-ban, onnantól a Windows (98SE) ''Készenléti állapot'' funkciója rögtön STR-be rak. Na ez szép és jó, mert kuss van meg minden, de amikor a bekapcsológombbal újraélesztem (másra nem reagál) gyönyörű feketeség fogad, képernyő nem kapcsol be, nem történik semmi, csak a ventik pörögnek. És innentől a gépet csak teljes áramtalanítás után lehet bekapcsolni. Mit kéne tenni? (Abit KV7 az alaplap. De a KT7A-val is ugyanez volt :(()
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest