Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Csak egy, de az előző háborúimban sem okoztak ilyen lenullázós gondott. Csillagbázis is kettővel lett több. De mint irtam minden "felesleges" dolgot leépítettem, és nem szunt meg a probléma! Az is feltunt hogy kovetelés nélkul, háboru alatt azonnal tulajdonommá váltak a rendszerek nem csak pl bányászati jogok hanem azonnal háboru alatt a birodalom részévé vált! Eddig csak ugy mukodott hogy oké elfoglaltam de nem volt még az enyém az majd csak a kovetelések illetve kiegyezés során derul ki mit kap meg az ember!
Futottam már bele olyanba, hogy rég lenulláztam az ellenfelem de csak nem akarta megadni magát (nem a politikája miatt) , ö közös megegyezést akart, de úgy, hogy amit haboru kozben foglaltam el bolygoját csak azokat kérte! Ezt nem értettem, mert csak onnantol lehet (majd) az enyém, ha igényt tartok rá (tudtommal) és vége a háborunak.
ERGO miért kéri tolem azt ami alapbol az ove. Kikényszerítette a békét, mondom fasza buktam két rendszert, majd látom mégsem kapta meg, én meg
ezért kellett elhuzni a harcokat évekig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezért kellett elhuzni a harcokat évekig?