- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Csak egy, de az előző háborúimban sem okoztak ilyen lenullázós gondott. Csillagbázis is kettővel lett több. De mint irtam minden "felesleges" dolgot leépítettem, és nem szunt meg a probléma! Az is feltunt hogy kovetelés nélkul, háboru alatt azonnal tulajdonommá váltak a rendszerek nem csak pl bányászati jogok hanem azonnal háboru alatt a birodalom részévé vált! Eddig csak ugy mukodott hogy oké elfoglaltam de nem volt még az enyém az majd csak a kovetelések illetve kiegyezés során derul ki mit kap meg az ember!
Futottam már bele olyanba, hogy rég lenulláztam az ellenfelem de csak nem akarta megadni magát (nem a politikája miatt) , ö közös megegyezést akart, de úgy, hogy amit haboru kozben foglaltam el bolygoját csak azokat kérte! Ezt nem értettem, mert csak onnantol lehet (majd) az enyém, ha igényt tartok rá (tudtommal) és vége a háborunak.
ERGO miért kéri tolem azt ami alapbol az ove. Kikényszerítette a békét, mondom fasza buktam két rendszert, majd látom mégsem kapta meg, én meg
ezért kellett elhuzni a harcokat évekig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért kellett elhuzni a harcokat évekig?