- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
Drenadar
üzenetére
Hát bizony de, ezt külön figyeltem amikor a másodikat felhúztam mivel az első után meglepett h benépesítés után nem számolta bele/hozzá a core systemek közé és ennek okán érdekelt h azt a bizonyos -10%ot rábünteti-e a fejlesztésre vagy csak a Popokkal kalkulál és mind kiderült csak az utóbbi.

Egy 12 Popos bolygó esetén a penalty 10+12% lenne, Habitat esetében a másodiknál kiderült h "csak" 12%, szóval nem olyan dráma az közel sem szerencsére.
Fejlesztésre egyébként már bőven késő olyankor rámenni amikor a Habitat belépő szinten elérhetővé válik, ez a mostani játék ahogyan írtam is korábban egy tesztjátéknak indult, sokmindent próbálgattam, többek közt azt is mekkora hax 2-3 Meticulous tudóssal nyomulni Science hajó szinten..
+10% Anomaly Discovery Chance ugye, namost viszonylag hamar feltornászható ez az érték 25%-ra, később és/vagy mákkal korai Curátor modullal még feljebb.
Miért hax..?!
Basszus, folyamatosan jönnek az anomáliák, az embernek csak az tűnik fel, hogy a környező rendszerek kb mindegyike dugig van/lett pakolva kutatási pontokkal de valami eszméletlen durván..!
Ennél olcsóbb és főleg a játék elején hatékonyabb módszer kb nincs, egyedül influencebe kerül mert folyamatosan érdemes a Leader poolt túrni hogy meglegyen a minimum 2db Meticulous a Science/Survey hajókba.
Már az az alap 10% is többet számít mint azt az ember gondolná.., egy 10+ objektumos rendszer esetén adja a garantált 1db anomalyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest