Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Hát bizony de, ezt külön figyeltem amikor a másodikat felhúztam mivel az első után meglepett h benépesítés után nem számolta bele/hozzá a core systemek közé és ennek okán érdekelt h azt a bizonyos -10%ot rábünteti-e a fejlesztésre vagy csak a Popokkal kalkulál és mind kiderült csak az utóbbi.

Egy 12 Popos bolygó esetén a penalty 10+12% lenne, Habitat esetében a másodiknál kiderült h "csak" 12%, szóval nem olyan dráma az közel sem szerencsére.
Fejlesztésre egyébként már bőven késő olyankor rámenni amikor a Habitat belépő szinten elérhetővé válik, ez a mostani játék ahogyan írtam is korábban egy tesztjátéknak indult, sokmindent próbálgattam, többek közt azt is mekkora hax 2-3 Meticulous tudóssal nyomulni Science hajó szinten..
+10% Anomaly Discovery Chance ugye, namost viszonylag hamar feltornászható ez az érték 25%-ra, később és/vagy mákkal korai Curátor modullal még feljebb.
Miért hax..?!
Basszus, folyamatosan jönnek az anomáliák, az embernek csak az tűnik fel, hogy a környező rendszerek kb mindegyike dugig van/lett pakolva kutatási pontokkal de valami eszméletlen durván..!
Ennél olcsóbb és főleg a játék elején hatékonyabb módszer kb nincs, egyedül influencebe kerül mert folyamatosan érdemes a Leader poolt túrni hogy meglegyen a minimum 2db Meticulous a Science/Survey hajókba.
Már az az alap 10% is többet számít mint azt az ember gondolná.., egy 10+ objektumos rendszer esetén adja a garantált 1db anomalyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest