Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Drenadar #303 üzenetére

Hát bizony de, ezt külön figyeltem amikor a másodikat felhúztam mivel az első után meglepett h benépesítés után nem számolta bele/hozzá a core systemek közé és ennek okán érdekelt h azt a bizonyos -10%ot rábünteti-e a fejlesztésre vagy csak a Popokkal kalkulál és mind kiderült csak az utóbbi. :)

Egy 12 Popos bolygó esetén a penalty 10+12% lenne, Habitat esetében a másodiknál kiderült h "csak" 12%, szóval nem olyan dráma az közel sem szerencsére.

Fejlesztésre egyébként már bőven késő olyankor rámenni amikor a Habitat belépő szinten elérhetővé válik, ez a mostani játék ahogyan írtam is korábban egy tesztjátéknak indult, sokmindent próbálgattam, többek közt azt is mekkora hax 2-3 Meticulous tudóssal nyomulni Science hajó szinten..

+10% Anomaly Discovery Chance ugye, namost viszonylag hamar feltornászható ez az érték 25%-ra, később és/vagy mákkal korai Curátor modullal még feljebb.
    Miért hax..?!
    Basszus, folyamatosan jönnek az anomáliák, az embernek csak az tűnik fel, hogy a környező rendszerek kb mindegyike dugig van/lett pakolva kutatási pontokkal de valami eszméletlen durván..! :K

Ennél olcsóbb és főleg a játék elején hatékonyabb módszer kb nincs, egyedül influencebe kerül mert folyamatosan érdemes a Leader poolt túrni hogy meglegyen a minimum 2db Meticulous a Science/Survey hajókba.
    Már az az alap 10% is többet számít mint azt az ember gondolná.., egy 10+ objektumos rendszer esetén adja a garantált 1db anomalyt.

Új hozzászólás Aktív témák