Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
A barátlistát ne felejtsd el..

Azért így és azért ezek, mert ha jól tévedek első próbálkozásra nekem sem adta az achikat amikor elkezdtem Ironmanben játszani, némi Google után végül ezeknél az opcióknál kötöttem ki (kiegészítve azokkal melyeket már beállítottál) és ennek hatására végül megjavult és osztotta őket egymásutánban.
Profi..

Profinak ugyan nem mondanám magam de nagyjából elboldogulok a játékkal (anélkül h minden 3. postban leírnám mekkora császár vagyok Insane fokozaton..
), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.A gameplay videó(ka)t arra a pár darabra értettem, melyeket akkor linkeltem ide, amikor Ironman modeban nekem jött egy Awakened Fallen Empire, szerencsétlenségére már az Unbidden után, így tech szinten volt olyanom ami neki nincs (fegyverzet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.