- Apple MacBook
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
A barátlistát ne felejtsd el..

Azért így és azért ezek, mert ha jól tévedek első próbálkozásra nekem sem adta az achikat amikor elkezdtem Ironmanben játszani, némi Google után végül ezeknél az opcióknál kötöttem ki (kiegészítve azokkal melyeket már beállítottál) és ennek hatására végül megjavult és osztotta őket egymásutánban.
Profi..

Profinak ugyan nem mondanám magam de nagyjából elboldogulok a játékkal (anélkül h minden 3. postban leírnám mekkora császár vagyok Insane fokozaton..
), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.A gameplay videó(ka)t arra a pár darabra értettem, melyeket akkor linkeltem ide, amikor Ironman modeban nekem jött egy Awakened Fallen Empire, szerencsétlenségére már az Unbidden után, így tech szinten volt olyanom ami neki nincs (fegyverzet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), továbbá gameplay csatornát sem vezetek, pláne nem Stellaris kapcsán, fakír egy fajzat aki bevállalja mert rohadt hosszú tud lenni.