Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- iPad topik
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Ezzel én is hasonlóan vagyok. Tetszik a játék, a főkarakter, a setting, a képességek, a szörnyek, szóval emiatt nem fogom megfosztani magam egy jó élménytől.
Én is megvettem a Digital Deluxe verziót, illetve a fizikai verziót is, hogy támogassam a fejlesztőket. Bár ez a megmozdulás nem igazán szimpatikus a számomra - főleg annak fényében, hogy pár nappal még úgy reklámozták a játékot, hogy mindenhol cenzúra mentes lesz, de ettől még ez nem lesz egy rossz játék.És a fejlesztők is valójában mást akartak. Ott a bizonyíték az 1.00-ás lemezes verzióban. Eleve másabb ruhákat akartak Eve-re adni, csak aztán jött a Sony...
Jelenleg 4 olyan ruháról tudunk a játékban, amihez szemmel láthatólag hozzányúltak a mai patch-ben.
Emiatt most nagyon támadják a fejlesztőket és a Sony-t... A Sony-t kevésbé sajnálom, művelt már ennél nagyobb szemétségeket is az a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- iPhone topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro FX570
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest