Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Ezzel én is hasonlóan vagyok. Tetszik a játék, a főkarakter, a setting, a képességek, a szörnyek, szóval emiatt nem fogom megfosztani magam egy jó élménytől.
Én is megvettem a Digital Deluxe verziót, illetve a fizikai verziót is, hogy támogassam a fejlesztőket. Bár ez a megmozdulás nem igazán szimpatikus a számomra - főleg annak fényében, hogy pár nappal még úgy reklámozták a játékot, hogy mindenhol cenzúra mentes lesz, de ettől még ez nem lesz egy rossz játék.És a fejlesztők is valójában mást akartak. Ott a bizonyíték az 1.00-ás lemezes verzióban. Eleve másabb ruhákat akartak Eve-re adni, csak aztán jött a Sony...
Jelenleg 4 olyan ruháról tudunk a játékban, amihez szemmel láthatólag hozzányúltak a mai patch-ben.
Emiatt most nagyon támadják a fejlesztőket és a Sony-t... A Sony-t kevésbé sajnálom, művelt már ennél nagyobb szemétségeket is az a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest