Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • boost

  addikt

  válasz fogtunder #9 üzenetére

  1. A lekvárra csináltam 4 aszalót, de még mindig kevésnek érzem. Legalább 16 kellene, és akkor az napi egy ezres hasznot hozna.

  2. Több fanedvszívó kellene, az is csak magába dolgozik, 3-4 napon át. Az is plusz pénz.

  3. A 100 blueberry határeset volt. (plusz mellette mindenből kevés, ami a bundlebe kellett) Olyan kancsóm van, ami 3-at tudott öntözni, 3x3-as területekre volt osztva a kert, és így az öntözéssel ha este mindent összepakoltam előre a hátizsákomba, akkor olyan 10 körül végeztem, és fele energiával, majd rohantam a fürdőbe, hogy kb délre, fél egyre odaérjek a bánya bejárathoz. Ott még 5 szint belefért. Ha esett az eső, akkor 10 is, de olyankor inkább elmentem horgászni. Úgy vettem észre,hogy az alap locsolót nem éri meg megvenni (ami 4et locsol), inkább még kihúzni az őszt, és majd jövő tavaszra talán lesz elég nyersanyag (arany) a spéci locsolóra.

  4. A nyár elején építtettem egy silót, az tele van fűvel.(legláabbis gondolom, most már hiába vágom a füvet, nem repül a sárga ikon) Érdemes még egyet építtetni? Állatokhoz mit vegyek, és milyet a télre?

  5. A bundle megszerzése meglehetősen könnyű, ahhoz képest, hogy mennyi féle nyersanyag van egyébként a játékban. Örülük, hogy itt nem törekedtek a 100%-ra.

  Szóval ahogy látszik, kicsit túloptimalizáltam. :DD Le is kell magam állítani, de már várom a jövő tavaszt, mikor a kert kb magától működik, én meg csak nézelődök, ismerkedem, horgászgatok, bányászgatok.

  https://ski.ihoc.net/

Hozzászólok Aktív témák