Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
1. A lekvárra csináltam 4 aszalót, de még mindig kevésnek érzem. Legalább 16 kellene, és akkor az napi egy ezres hasznot hozna.
2. Több fanedvszívó kellene, az is csak magába dolgozik, 3-4 napon át. Az is plusz pénz.
3. A 100 blueberry határeset volt. (plusz mellette mindenből kevés, ami a bundlebe kellett) Olyan kancsóm van, ami 3-at tudott öntözni, 3x3-as területekre volt osztva a kert, és így az öntözéssel ha este mindent összepakoltam előre a hátizsákomba, akkor olyan 10 körül végeztem, és fele energiával, majd rohantam a fürdőbe, hogy kb délre, fél egyre odaérjek a bánya bejárathoz. Ott még 5 szint belefért. Ha esett az eső, akkor 10 is, de olyankor inkább elmentem horgászni. Úgy vettem észre,hogy az alap locsolót nem éri meg megvenni (ami 4et locsol), inkább még kihúzni az őszt, és majd jövő tavaszra talán lesz elég nyersanyag (arany) a spéci locsolóra.
4. A nyár elején építtettem egy silót, az tele van fűvel.(legláabbis gondolom, most már hiába vágom a füvet, nem repül a sárga ikon) Érdemes még egyet építtetni? Állatokhoz mit vegyek, és milyet a télre?
5. A bundle megszerzése meglehetősen könnyű, ahhoz képest, hogy mennyi féle nyersanyag van egyébként a játékban. Örülük, hogy itt nem törekedtek a 100%-ra.
Szóval ahogy látszik, kicsit túloptimalizáltam.
Le is kell magam állítani, de már várom a jövő tavaszt, mikor a kert kb magától működik, én meg csak nézelődök, ismerkedem, horgászgatok, bányászgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Le is kell magam állítani, de már várom a jövő tavaszt, mikor a kert kb magától működik, én meg csak nézelődök, ismerkedem, horgászgatok, bányászgatok.