Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
"azért ne feledjük ez csak gold liga, szerintem ez itt természetes. Elég nagy a szórás a goldosok között."
Hogy ez mennyire igaz... anno én is goldos voltam (amikor volt olyan netem, amivel az 1v1et tudtam vinni lagg nélkül), és azért nem játszom szarul, scoutolok, counteregységeket csinálok, gyakran expelek, stb. Olyan vérbeli gold-platina között vagyok szerintem.
De néha olyan ellenfeleket kaptam, akik szerintem még éltükben nem játszottak ezzel a játékkal. Zergek 1-2bázison, miközben nekem 3-4 van, és ki magyok maxolva. Visszanézve a profiljukat, látszik pár helyen a jó öreg bronz jel
Lehet, hogy valami haver felhúzt a profilt, de mi értelme ennek így?
Persze van, amikor olyat kapok, akivel élmény a játék!BTW elkezdtem 2v2zni, besorolás: Gold. Játszottam még egy meccset: Platina, még egyet: Diamond. Most inkább nem játszom, hogy megmaradjon a pillanat szépsége

-
mikromanus
veterán
válasz
Formaster
üzenetére
1-1 volt. Nem vártad meg míg meglesz a 2-2, mert adódott a ziccer amit nem akartál kihagyni (kidugta az orrát és csetlett-botlott)

Neki +1 dam upgrade volt földi vasakra. Blue flame helionokkal, vagy hellbatokkal csúnya mészárlás lehet mass lingnél. Csak +1 factory kellett volna a helionokra, meg pár melós vagy mule az expre az ellátásukhoz. Így járt. Ha nagyon izmozni akartál volna, akkor azért upgradekben jobb is lehettél volna. Elég későn kezdtél fejlesztgetni. Ő meg a lehető legrosszabb módon mozdult. Ha később dönt az indulás mellett, akkor még indulás előtt lerohanod és a szűk bejáróban tovább kitarthat. Így körülvetted és bőséges lett a vacsora/uzsonna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet, hogy valami haver felhúzt a profilt, de mi értelme ennek így?
Persze van, amikor olyat kapok, akivel élmény a játék!