Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
neduddgi
üzenetére
Reméljük. Bár nem tudom így az 1-2-3 után mit reméljek. Ezek közül talán a 3 ami közelítette a 4-5-6 szintét. Az az igazi trilógia ebben már annyi minden van computerrel megcsinálva. Mint ahogy mondták meár előttem a Rancor a nyálas börével, meg a szájából csurgó nyálall messze überelni az 1-2-3ban látott összes szörnyet. Az ür csatákkal ugyan így, ez már túl számítógépes nekem...
-
Gergello
addikt
válaszolok magamnak, itt a Background infóknál lehet olvasni, hogy felrobantották a hajóját Dookuuék és aztán rakták ebbe bele, de már előtte is a Szeparatisták oldán állt. Ennyit érettem meg én minimális angol tudásommal.
Bővebben: link -
Gergello
addikt
Azt lehet tudni könyvből vagy vhonnan , hogy ez Greevus tábornok miből volt?Mármint mi/ki volt korábban. Mert ugye látni van benne fém, meg húsos rész is, és az utóbbi biztos vmi személyből került bele?
-
Gergello
addikt
hát nem nagyon tudok, boltban már biztos nincs, torrenten s hinném max régi kazettás veriókra lehet vadászni, most nézem enyim 97-es változat/ a doboz alja szerint/
Galxieshoz meg nem tudom milyen, ha nem kell érte havidíjat fizetni csak a gamet kell megvenni ereditben/netán azt se/ akkor blekezdenék, csak nem tudom, hogy Knight olnlinehoz hasonló vagy Kotorhoz inkább harcoloős/beszélős? -
Gergello
addikt
Nah, kíváncsi vagyok mire fogják kicserélni, hogy fog kinézni az új animated Yoda!
Nekem még egy nagyon régi tán 2000 előtti változat van meg kazettán, az is tök jó, minek cserélgetik elveszik a kedve az egésztől..
OFF: nem tudjátok empire at war kijött már? meg mégeggy OFF SW Galaxiessal játszik vki? -
Gergello
addikt
Hi!
azt mondjátok már meg nekem, hogy amikor Padme a Tatuinon talákozik Anakinnal, akor Anakin még nagy fiatlak, viszont Padme nem annyira, a második részben meg mintha utolérték volna egymást?nah meg a 3.ban is?
Hagy van ez? vagy fogjuk rá arra , hogy A. jedi és gyorsabban nő, vagy megvan köztük a különbség csak nem tűnik fel? -
Gergello
addikt
AMT gyártmáyn annyi stimmel, de ilyen kdot nem találtam a dobozon 8789 ez van az egyik sarokban...., de echte ugyan az amit Obi-1 belinkelt!
Bővebben: link
még egy link!
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
Szerintem Sidiust nem a villámok pörkölték meg hanem, elhasználta az ereje egy részét ezért feloldódott az álcája és megmutatta valódi arcát, amikor pedig nyöszörög, hogy ''elfogyott az erőm öljetek meg, ölj meg.... stb'' akkor meg részben igaza van részben meg hazudik, mert amint Anakin megteszi a kellő lépést, ugyanúgy szórja tovább a villámokat
a sága szem peidg a sötét erő miatt van, nem a láva tükröződik vissza -
Gergello
addikt
Még at mondja meg vki hogy van vmi betegséges a droid tábornoknak, hogy krákog, köhög? Clone warsból tuti kiderülne, de abból még csak az első szezont láttam.
-
Gergello
addikt
uristen, ez nagyon durva nem tudok megszólalni...
hát az enyémet nem raktam még össze, de akkor majd festék spayvel alapozok, milyen színű sprayt használtál szürke vagy mi?
sajátodról képet tudnál mutatni?
szerinted csak a hajtőűvet érdemes megvilágítani vagy mi mást még?
jah és, hogy a hajtómű ilyen rácsos, az is speciál kittben van ha jól értem?
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
A Millenium Falconról érdeklődőnek:
-a doboz felbontva sincs /vettem egyet magmnak , 1 hétre rá megkaptam mégegyet ajándékba/
- ahogy Obi-1 megmondta elektronikával szerelhető / mivel plexi-s a hajtómű része/
de ehez chubakka és Solo figura nincs
-ár? nem tudom
-postázni nem kell ha kell fel tudom vitetni Pestre
Obi-1: csak ez az egy darab van nah meg egy ST BoP de azt magnak tartogatom.
Mennyi festék kellett rá azér nem vágtam bele mert szerintem nagyon sok
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
Azt mondjátok meg nekem, hogy a 4. 5. 6. részben amikor meghal a jedi eltűnik a teste, kivéve Darth Wader,de az 1.2.3 ban nem? jó mondjuk Quigonra rá lehet, fogni, hogy a technikájával..., de a többi akiket a clone troopererek intzének el?
hogy van ez? -
Gergello
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Gondolkodtam:
1, akkor nég a technika nem volt elég fejlet sötöbö..
2, Palpatine/ Darth Sidius/ utasította a szakadárokat a 66-os kód bevezesétse után, hogy állítsanak le minden droid egységet, és mivel megszülettet az első galaktikus birodalom, ott votlak nekik a klónak, droidra már nem volt szükség -
Gergello
addikt
válasz
nofreenick
üzenetére
Az nem az amerika premier idópontja?
-
Gergello
addikt
Nem semmi előzetes! Magyar mozikban mikor számíthatunk rá?
-
Gergello
addikt
film mikor várható?
késztetést érzek , hogy minden eddig megjeleneteet megszerezek dvd-n, bár alap trilógi itt figyel a díszdbozban
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest