Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Gaming notebook topik
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
Üdv. 135-ös szerveren vagyok, 42-es szint.
Igaz, már egy éve nem jött új hsz.Pár észrevétel a leírtak alapján.
Mivel a játék már úgy lett megcsinálva, hogy a napi ládákból kijön egy napra való pajzs, felesleges húzni az időt.
Nekem bevált módszerem van a pajzs húzásban. Reggel 10-kor húzok egy 8 órást, délután 6-kor 4-eset, majd este 10-kor 12. Így a napi tökéletesen kijön üresjárat nélkül. Persze ez az én időbeosztásomnak megfelelő, ilyenkor biztos, hogy aktív vagyok.Pár érdekesség a játékról: Az újakat nem új szerverre dobálja a játék, hanem véletlenszerűen, ahol van hely. Ha hosszú ideig, hónapokig nem lép be valaki, inaktiválja a Scopely a fiókot. Így megnyílik a lehetőség új játékosok, alacsonyabb szerverszámúra kerülését. Mellesleg Európának 116-186-ig vannak a szerverei.
Akármelyik szerverre is kerül valaki, úgy is lesz egy, kettő, több olyan csoport, akik beleölik a pénzüket a játékba és terrorizálja a többi kisebb csoportot. Ezért nem azt kell megnézni, hol vannak erős csoportok, hanem hogy az adott szerveren milyen szabályok vannak (a 135-ösön ROE-nak hívják). Ezeket a szabályokat éppen az erős csoportok hozták létre a közös fejlődés érdekében.
Olvastam még azt is, hogy egy frakciónak 4 feladata van. Nos, ez igaz. 2 bányászás, 2 hostile lövés, ezek szinthez igazítva.
Még egy fontos dolog. Cél, hogy minél hamarabb meglegyen Pike és Moreau, valamint Chen és T'Laan maxra. Chen Explorer és Fúró hajókra jó. Szemléltetem. Egy 300K-s hajóval 7-800K-s hajót simán leszedsz, alacsonyabb szinten. Ez később, 1 millás hajónál 4 millást is jelent.
A 2. hozzászólásban egyébként nem Scout hajó van, hanem Explorer. Scout hajókat 32-es területtől felfelé lehet találni néhány rendszerben. Ezek a frakció store-ban lehet felhasználni az adott frakción belül. Szemléltetem: Klingonnak Romulan, Romulannak Federation, Federationnak pedig Klingon scout kell.Bármi kérdésetek van, szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest