- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz
Yllgrim #17048 üzenetére
210?
Jó olcsó... Zsömle mondta, hogy elférne egy üzemanyag ellátó, de bármikor átcserélhető a tartály ömlesztett áru szállítására is, így magadnak is tudsz hasznot hajtani, a klánnak meg üzemanyagot "bányászni", ha kell. Azt nem tudom mekkora üzlet lesz ilyen szállító konvojok létrehozásában. Én is gondolkoztam rajta, valószínűleg a Taurusról fogok is valami nagyobb szállítóra lépni, de nem venném meg előre. Esetleg ott van még az Orion is, ami hasznos lehet.
Annyi mindent lehet majd csinálni, hogy már a bőség zavarában vagyok. Szívesen mennék felfedezni, de versenyezni és FPSezni is nagy kedvem lenne, ahogy csak simán kereskedni, és persze dogfightolni... stb. stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest