- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Canon EOS DSLR topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
nálam eddig az volt a standby, hogy ugyanúgy ment a gép, csak olyankor kikapcsolta a vinyót, a videókártyát, a monitort, és elvileg a processzort is... de a lényeg, hogy ment, búgott, mert én szeretem, ha búg...
csak akkor kapcsolt vissza, ha benyomtam egy gombot a billentyűzeten.
igen ám, de most új gépem van, és ha stand-by-ban van, és megmozdul az egér (ami elég valószínű, ha hozzáérek az asztalhoz), akkor egyből visszakapcsol.
Szóval az a kérdésem, hogy azt hol lehet beállítani, hogy az egérre olyankor ne reagáljon, csak a billentyűzetre?
köszi,
fo@ -
HEBI
senior tag
Csak nálam nem áll le semmi!
-
Gh0sT
addikt
Nekem is lenne egy kis gondom a standby üzemmóddal:
Ilyenkor mi is történik tulajdonképpen? A prociventinek nem kellen lelassulnia? Mert nálam ugyanolyan hangos marad a gép, mintha menne és úgy vettem észre, hogy ez a hang a coolertől származik. -
supercow
őstag
Valamelyik frissítéssel lesz a gond, de nem tudom melyikkel.
Hasonló eset van nálam is desktop gépen, win2k prof és valamelyik windows update frissítés után nem megy a leállítás, mert leállás helyett újraindítja a gépet (mintha újraindítást kértem volna).
Próbálj keresni neten utalást a problémára, esetleg írj a Toshiba supportnak vagy hívd fel a magyar képviseletet, biztos hallottak már erről a hibáról. -
HEBI
senior tag
Egy WinXP Prof.os gépem egyszercsak nem megy le standby-ba. A gép TOSHIBA Satellite PRO 6100.
Van valakinek valami mentő ötlete, nem az újratelepítésre gondolok?
Régebben (kb. 2 hete) hibátlanul működött, de nem találom a megoldást. Azóta nem történt semmi komoly dolog, viszont jött vagy két automatikus frissítés...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac mini M2 8GB Ram 256GB SSD
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest