Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Boldog újévet mindenkinek
-
hubai38
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
hubai38
aktív tag
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN KEDEVES FÓRUMTÁRSAMNAK, ja és nézzétek meg a Stalker2 újabba videóját.

-
hubai38
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumtársamnak.
-
hubai38
aktív tag
Skacok hogyan kel NPC-ket vissza hozni a játékba vagy Spawn Menű vel ?
Borov el tűnt. -
-
-
hubai38
aktív tag
válasz
Gery D.
üzenetére
Köszi mind kettőtöknek, már kicsit jobban is vagyok hogy játszhatok de most elég nagy a probléma, be érek az erőmű elejéhez mármint a belépési ponthoz megölnek és nem tölt vissza. A jó múltkor is ez volt a probléma azért hagytam abba.
Ja igen ennek a jó madárnak nem lehet megszerezni valahogy a páncélját.
-
hubai38
aktív tag
válasz
hubai38
üzenetére
A mocsárban találkoztam Sadov nevű stalkerel Crysis páncél viselt ,megcsináltam a küldit fölmentem a magas épületbe és találtam egy naplót meg egy furcsa tartályt.
Na most kaptam egy üzenetet hogy nyolc óra múlva a kordon széléről küldjek egy üzenetet hogy megtévesszük a zsoldosokat hogy is működik ez? Röviden írtam le.Meg kérdeznélek sorjában haladjak a küldikkel vagy lehet elfogadni mindent egyszerre?
-
hubai38
aktív tag
válasz
Gery D.
üzenetére
Igen meg próbálom, de ha a másik bandának segítek, elintézni a szolgálatot a farmon az a bolond egy köpködővel karja kinyírni az egész szervós-szólgálatost, és mindig ki fekszik, én ha be szálok a buliba biztos hogy ellenségem lesz a szolgálat. Melyik bandával jobb tartani úgy hogy baj ne legyen?
,?
-
hubai38
aktív tag
Ha ki lövöm a Köteleség mesterlövészét a Szolgálatosnak nem lesz galiba belőle?
Hadi raktárak. -
hubai38
aktív tag
Az jó lenne főnök nagyon.

-
hubai38
aktív tag
Igazad van sajnos már találkoztam az ilyen jellegű hibákkal, de most van hozzá kedvem haza jövök a melóból kicsit játszok úgy hogy most jó nagyon. Köszönöm szépen a segítséget és az eddigi magyarosításba fektetett idődet.

Kaptam a fiamtól egy gépet brutál erős 1660 videókártya,6 magos ryzen processzó, 16 giga ram ssd ,meg mit tudom én bocs a helyes írás kibáért. -
hubai38
aktív tag
Meg oldódott köszi mind kettőtöknek ,rájöttem zombi lettem bevettem egy fekete gyógyszert
és már nem voltam ellenség.
-
hubai38
aktív tag
Még egy történet, én valamikor tavaly játszottam vele utoljára azt sem tudom mikor frissítette le magát erre a verzióra,és magyarosítást sem raktam rá azóta.
A fiam fől rakta magának és le is frissítette de össze omlott mikor rá rakta a magyarosítást zöld bogár és annyi.
Melyik a legfrissebb magyarosítás?Melyiket kell el tölteni? -
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
Nagyon csúnya kifagyások vannak,eddig ilyenekkel nem találkoztam.Most épen Borov úrral akartam beszélgetni és randán kifagyott,újra kellet indítani a gépet.
-
hubai38
aktív tag
Skacok a Gray nevű Zsoldos keresem de nincs a helyén ahol a térkép jelöli.
-
hubai38
aktív tag
Heló kéne egy kis segítség,Bolt PDA-át kéne meg szereznem de nem tudom merre menjek.
-
hubai38
aktív tag
még 2017-ben közzé tettél egy verziót,most azzal próbálkozom.
-
hubai38
aktív tag
A probléma már ott kezdődik amikor elkezdem futtatni a 200mb-telepítőjét már akkor írja ezt a problémát,csak nem figyeltem.
-
hubai38
aktív tag
Boldogságot kívánok mindenkinek.Kicsit stalkereznék nyomnám a soupot,de ez fogadott:
cannot open file "fsgame.ltx".
Check your working folder.
Mi lehet a probléma eddig nem volt gond vele? -
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
-
hubai38
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórum társamnak!
-
hubai38
aktív tag
Heló szijasztok,kellemes húsvéti ünepeket mindenkinek.A Soup magyarosítás nem érhető el.
-
hubai38
aktív tag
Ma is kaptunk egy kis javítást?Kezdjek új játékot?
-
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
Én valamelyik Lost Alpha-val vagy elődjével már akkor játszottam mikor még az oroszok vagy ukránok fejlezgették,100-ra tudom mit beszélek,2009-20010 felé már jártam azokon a területeken,nem modom hogy benne volt az egész de tuti hogy a borondoson a tárnákba jártam és tök ugyan az volt az egész csak orosz volt és hagytam az egészet.Anno a Csernobil meg jelent és bele voltam bolondulva,és anyi modal játszottam kiprobáltam hogy az már hajmeresztö,még a smerter készítőjével is egyzser-kétszer írogatunk,csak le b meg le b-am és pedig igaza volt.

Szoval nem lehet tudni valójában kik is készítik a modokat,de nem hülyegyerekek az biztos.
Bocs elnézést hogy csak úgy írogatok,nem akarok senkit sem zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,hogy a retek be jutok a felderítetlen területre. Elnézést a hang nemért.

és a rengeteg időt amit bele fektetél hogy segíts nekünk.