Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
Többet nem szemetelem a topikot, ígérem... csak még egy dolog. Gery, írtad korábban, hogy a Soupban és a Solyankában távolabbról is fel lehet venni a dolgokat/bele lehet nezni a hátizsákba akkor is, ha nem állsz közvetlenül mellette. A videoban láttam, hogy a srác látcsővel ránez messzebről a masik tetőn lévő hátizsákra és kiveszi belőle a cuccost.
Ez most működik vagy cheattel csinálja? A híd alatti zsákhoz nem tudok sehogy se hozzáférni, nem férek be. -
speki1982
tag
válasz
Gery D. #4633 üzenetére
A vonat kerekeinél, ahol mondtad a vasúti töltésen, Kuznetsovéknál, nincs a hátizsák. A töltés és a szeméttelepi átmenet közötti sziklákban, nincs, ezt a két helyet a videó jelöli. Most a Kordon déli katonai ellenőrzőpontját (ahonnan lopni kell Szido doksijait és a ruhákat a padlásról), vagy az északi, szeméttelepi átjárót érti a roadblock alatt, mert az északi is egy ellenőrzőpont elvileg.
-
-
speki1982
tag
válasz
Gery D. #4629 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy a vagonokat, a mozdonyt vagy magat a szerelvényt, vagy a sínpályát érti a költő. De igen, ez igy jó lesz magyarul, ahogyan írtad. Bár lehet, hogy alapesetben a vagonokat is lehet erteni rajta... esetleg a síneken gurulnak.
Köszi a videót, nem találtam sehol sem ezt a feladasort a neten sem.
Most néztem a videót, a hátizsákot az életben nem találtam volna meg, az biztos. Elképesztő helyre tették. Sokat sztalkereztem már, de ez a rejtekhely epic... állat -
speki1982
tag
Még egy kerdés az NSCP2-höz. A Kordonon, az ujoncok falujában találtam egy papírt egy lemez alatt, ami a Sötétvölgybe vezető alagút tetején lévő zsákhoz vezet, amiben egy további cetli van. Ez egy újabb küldetéssor első két jelzése lenne? A hatizsákban lévő irat újabb hátizsák - alig pontos - helyét adja meg a Kordonon: az első tipp a katonai útakadály melletti erdőben egy fában jelöli a következő infót, a masodik a vasúti töltés és a szeméttelepi átjáró közötti sziklákat említi, a harmadik meg rejtélyesen csak annyit mond, hogy vizsgáljam meg mindazt, ami a sineken mozog???
Tűvé tettem az összes ilyen helyet, de nincs nxoma a hátizsáknak. Valaki esetleg emlekszik, hol van? -
speki1982
tag
BUÉK minden Zónajárónak! Segítséget kérnék, elkezdtem a NSCP2-t, ebben Kostya rejtekeit (is)kutatom. Az első kordoni stimmt, utána átment a fószer a Bárba. Közben szerencsétlenkedtem az első szemétdombi rejtekkel, meglett, de kicsit későn, a Bárban odaadtam neki, aszonta, később beszélünk. Ezután tudtam csak leszállítani az Akimtól kapott fegyvert nehezen jött össze a péz a varjúszemekre), odaadtam, elvette, ott ül a tűznél. Azóta azonban nem adott új rejtekhely koordinátát, közben mar megjártam az x18-at is.
Be fogja adni, vagy kell valamilyen feladat hozzá? Remèlem, nem akadt el a rejtekhelyes küldetéslánc... Beszélni nem tudok erről vele érdemben, csak a szokásos kérdések jönnek fel. -
speki1982
tag
válasz
hubai38 #4480 üzenetére
Szerintem azért, mert túl sok pszi sugárzast kaptál, "bezombultál" valamiert, ezt jelzi a miniterkép alatti piros haromszög benne a fejjel. Mindenki lőni fog rád, mert zombi lettél.
De csak tippelek.
Probald meg az agropromi küldit kisebb pszi sigárzassal megúszni. Vagyvegyél be gyogyszert de nem emlekszem, melyik jó ilyesmre. -
speki1982
tag
Gyerekek, ez komoly film a csernobili katasztrófáról. Csak az elejébe néztem bele, de megfogott... oroszul tudók előnyben, de a lényeg érthető.
Ha már a harminc év...
https://www.youtube.com/watch?v=42dLFI2jD5A&list=PL1PP_OaYvIQVI9CoEtsSYGpjYvAiOGkrk&index=1
A ritkanlathatotortenelem.blog.hu-ról:
"A 2013-ban készült ukrán Мотыльки (Pillangók) című négy részes játékfilmet ajánlom azoknak, akik nem dokumentumfilmekből ismernék meg az akkor körülményeket. Nagyon látványos felvételekkel élhetjük át az egykori történéseket, plusz pont jár a készítőknek hogy csaknem minden fontos momentumot újraforgattak filmben. A bejegyzésünkben szereplő GIF-ek is ebből az alkotásból származnak."
-
speki1982
tag
Az OL-t teljesen, a Priboit félig vittem végig, tetszett mindkét mod. Szerintem is ezerszer inkább a SHoC, mint a CS. Akármelyik Stalker-rajongó ismerősemmel beszéltem, mindenki ezen a véleményen volt.
A SHoC eleje nagyon bejövős, a Kordonon és a Szemételepen való első lépéseknek különleges hangulatuk van, egy szál gatyában, kezdetleges puskákkal menni a vadvilág és az anomáliák ellen, keresgélni a cuccukat, megvárni, míg a szemben álló frakciók tagjai kinyírják egymást, a hullákról pedig estükben levenni a cuccot... na ez a valami
A CS a modjainak köszönhetően fejlődött az eredeti játékhoz képest, de a második rész lényegét, a frakcióháborúkat egyik modban sem sikerült tökéletesen megoldani (szerintem). A játékot csk egyszer-kétszer vittem el Limanszkon túl, onnantól valahogy hentelésnek tűnik az egész, nem illik bele a sorozat stílusába.
A legendary 2.0-ban ez marha jól működik, igaz, ez shoc mod. A soup pedig... na kíváncsi leszek rá. -
speki1982
tag
Szombaton szedtem le a levest és próbáltam a magyarítást is az aláírásodból, de akkor már nem sikerült. Úgy voltam vele, biztos én néztem el valamit, ezért nem is szóltam, de ha már másnak is ez volt a baja, akkor ez tényleg nem klappolt.
Köszönjük a magyarításon való fáradozásaidat.alig várom, hogy elkezdjem, ám a négyes pöccs előtt nem akarok nekiállni. Addig ott van a legendary 2.0, tolom azt: amúgy nekem elég stabil modnak tűnik. Most megyek Dark Valley-be, és eddig csak kétszer crashelt: mindkétszer tudtama mentésekkel gond nélkül folytatni.
-
speki1982
tag
Dettó, ugyanez van nekem is... Belépek a jelszavammal és a felhasználónevemmel az aláírásodban szereplő OneDrive fiókba, de azt írja ki, hogy a fájt törölték és nem érhető el.
Ha visszaolvastok, akkor egy régebbi magyarítás elérhető valamelyik hozzászólásodban, de az még márciusi asszem, szóval nem a legfrissebb verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Drón topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Logitech G Pro X Superlight Eladó
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest