Hirdetés

Aktív témák

• Sidaries

őstag

válasz djyangce #1 üzenetére

Az Amd front Via chipsetjeivel kezdeném:

KT133 :Bugos mint a veszedelem, de ha felraksz egy új Biost és Patcheled az oprendszered egy kupac mindennel akkor össze lehet rakni egy atomstabil gépet.. Ez tapasztalat. (Abit KT7)
    KT133A: Kicsit jobb mint a KT133. Kicsit kevesebb Bug, de még mindíg sok.
    KT266 és KT266A: Jók,stabilak és gyorsak. A gyorsaság már egy kicsit fenntartásokkal kezelendő.
    KT333 :Valószínűleg az eddigi legjobb Via chipset. Minden tekintetben megállja a helyét. Van újabb, de ár/teljesítményben szvsz a legjobb. Szintén tapasztalat. Nem régóta (3hónap körül) van egy ilyen alapú lapom (Abit Kd7-E) és még egyszer sem fagyott.
    KT400 :Ez a legújabb kiadott. Azt hallottam, hogy egy kicsit bugos. Nem tudom, de minden pletykának van valami valóságalapja.
    KT400A:Ez meg majd kiderül milyen lesz. Az biztos, hogy nem lesz világmegváltás, de a KT400-nál biztos jobb lesz.

Amd chipset:
    Ha jól tudom akkor Amd761 volt a neve. Kb a Via KT266 chipsettel volt egy kategóriában. Mindenesetre valami miatt (név?) ezt jobban szerették. Az Abit KG7 egy elég jól sikerült lap volt.

Sis:

Ebben nem tudok érdemben nyilatkozni, mert lehetetlenség megjegyezni a neveiket.

Aktív témák