Új hozzászólás Aktív témák
-
rpet
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi két eset közül melyik SSD fog kevésbé melegedni? Mindkettő Samsung 860 EVO 500 GB.
A) mSATA változat
B) 2,5" SATA változatLaptopba tenném be a fentiek közül valamelyiket, a winchester helyére (az mSATA változat esetén értelemszerűen csatlakozóátalakító adapterrel).
Úgy tudom, általában a 2,5" SDD-k kevésbé melegednek.
Csakhogy laptopba rakva, zárt helyre kerül az SSD.
Ekkor talán az mSATA SSD kevésbé melegszik? (mert jobban szellőzik, mert "meztelen")
A 2,5" SSD jobban melegszik? (mert maga is zárt házzal rendelkezik, így kevésbé szellőzik)Köszönöm!
-
cintula187
addikt
Sziasztok! (téves topicba ment eddig sorry)
Pár hete vettem egy XPG Agammix S5 -öt.
Terhelés alatt se ment fel 65 fok fölé és most látom a HD sentinelben és AIDA64 ben is mérve, hogy 85 fokon van úgy hogy nem történik rajta semmi művelet. A ház jól szellőzik. A környezet nem változott, ventik üzemelnek. -
umfrider97
csendes tag
Sziasztok, teljesen idegen számomra az SSD vonal, M.2-es SSD-t néztem ki magamnak, annyit tudok, hogy híresen melegednek, a kérdésem az volna, hogymekkora terhelés kell, pl. 60fok feletti hőmérséklet eléréséhez? Gyakorlatilag csak az operációs rendszert, és pár alap programot tárolnék rajta.
-
gogi?
tag
válasz
tothjozsi96 #12 üzenetére
-
gogi?
tag
válasz
tothjozsi96 #10 üzenetére
Meg van az új 12-es venti remélem segít .
-
Megtapiztad már az ssd-t, hogy mennyire meleg? Az az 93°C brutálisan sok. Kizárt, hogy annyi legyen.
Kérdezd meg itt is. Nem indul és mi a baja a gépemnek topic (kiemelt téma)
-
gogi?
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest