Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuktaSzaki
tag
Sziasztok, megint egy kis segítség kéne... Van egy szerződések tábla. Van benne egy szerződés szám oszlop, meg egy szerződés tétel. (meg egy csomó másik, de az most nem releváns) egy szerződéshez sok tétel tartozhat, de max egyszer.
Azt szeretném leválogatni, hogy egy adott szerződésen 2 adott tétel rajta van-e vagy nincs, minden konstellációban, tehát, hogy mindkettő rajta van, (ez ok). Csak az egyik, csak a másik, vagy egyik sem. Na ezt nem sikerült összehozni... -
BuktaSzaki
tag
Sziasztok, használ valaki dbeavert oracle-el? Rohadtul nem működik a cancel query, a dbeaver-nél azt írják, hogy ezt a database driver kezeli, és csak sql developerhez találtam valami megoldást... Elég idegesítő állandóan kirántani alóla a kapcsolatot....
-
BuktaSzaki
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Úgy értem hibásat nem dob ki, pedig bizti van. Amúgy mintha most jó lenne, annyit változtattam, hogy a count után * helyett csak szolgazon van.
-
BuktaSzaki
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Több szerződésen is rajta lehetnek, de csak 1x
-
BuktaSzaki
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Szia, köszi, én is erre gondoltam, de valamiért nem működik. Most olyanokat ad vissza, hogy egy szolgazon többször fordul elő, de nem ugyanazon a szerzodeszam-on, hanem az összesen
-
BuktaSzaki
tag
Sziasztok, egy kis sql help kéne.
Adott egy tábla amiben szerződésszámok vannak. ezekhez tartoznak szolgáltatások, egy szerződéshez akármennyi, ezeknek van egy azonosítója. azokat a szerződésszámokat szeretném leszűrni, ahol (hibásan) egy szerződéshez 2x van egy szolgáltatás hozzárendelve (azonos az szol. azonjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest