Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
A rendszer egy dobozos termék. Az adatbázisa is adott. Azon változtatni nem tudunk. Ezért a második opció az életképes. Egy 2008->2012 frissítésért is kuncsorogni kellett
De így is lassan 10 éves lesz az új szoftver is. (Multikulti probléma.)A DBA-nk optimalizálásba próbál segíteni, de mivel nem csak ezen dolgozik, így elég kevés ideje jut az ilyen dolgokra. Úgymond ránk bízza, hogy milyen kódot írunk. Ha több millió sor törlését indítjuk el vagy deadlock-ba botlunk, akkor természetesen jön és segít. De nem fér bele az idejébe, hogy monitorozza a tevékenységeinket.
Elvileg mi is meg tudjuk nézni a query plan-t és tudunk eszközölni javításokat. (De a felhasználók közül csak én vagyok olyan beteges, akinek számít a futási idő. Többieknek csak az számít, hogy lefusson.) Mondjuk meg szoktam osztani praktikákat, de onnan az ő felelősségük, hogy alkalmazzák-e.
A partícionáláson én is gondolkodok, mert van jó pár gyakran használt nagy táblánk, amin segítene. Csak elmagyarázni a többi felhasználónak, hogy mit hogyan.... IF vagy egy WHILE ciklusnál is teljes sötétség. Vagy, ha kell, inkább kézzel töltenek be 100 külső forrást, semmint ciklussal BULK INSERT-tel.
(Desszert: Egyik korábbi munkahelyemen meg VIEW-kat kezdtük el visszafordítani, hogy miből is épül és a 13. szint után feladtuk. VIEW-ra VIEW-t, majd arra VIEW-t építeni...Sok a szakbarbár a piacon, de persze ők sírnak a legjobban a pénzért.).
Bocsi a hosszért... Megyek eszek sütit. Nem panaszkodom. A replikációt biztos megbeszélem az DBA-val és a partícionálás nagyon terítéken van, mert sokat nyernénk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De így is lassan 10 éves lesz az új szoftver is. (Multikulti probléma.)