Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
martonx
üzenetére
A helyedben belatnam, hogy nem programrol, hanem tablakrol es kapcsolatokrol beszelunk, es mivel en vizualis tipus vagyok, rajzolgatok.
Raadasul eleg a megnevezes, es nem kell szorakozni a tipusokkal, amirol egyreszt fogalmam sincs, hogy adott verzioju mssql mi a nyavalyat kovetel meg es milyen formaban es milyen hossz kell neki - mind lenyegtelen, az ID, a szoveg es a datum mezo a lenyeg, azok meg egyertelmuen kiderulnek a megnevezesekbol.Amugy eleg erthetoen beirtam a semat, konnyen lehet latni a kapcsolatokat, de majd pontositom, hogy ti is megertsetek.
Nekem egy oldalon kell latnom a tablakat, kozottuk a kapcsolatokat, az akarhanyszaz soros create parancssorbol nehez kihamozni, mi hol van es mivel fugg ossze.
Ha az sql-hez ertes azt jelenti, hogy tobb szaz create.. parancssort beirsz es a vegen raboksz valamire, hogy ezt innen veszem, akkor valoban nem ertek sql-hez, nekem le kell rajzolnom a tablakat es memorizalnom kell, hogy melyik tablaban miket kapcsolok ossze. A hosszu lista nekem nem mond semmit, amig nem rajzoltam le a sok kis (nagyobb) teglalapot.

Most sajnos komolyabb gondokkal kel foglalkoznom, de hamarosan jovok a listaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest