- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Két és fél megoldást találtam eddig, egyikben backupolni kell az adatbázist, ekkor resetelődnek a logok, utána shrinkkel ki lehet ütni a logok helyét vagy lefuttatni pár nagyméretű tranzakciót, ami feltölti a törölt logokat új adatokkal. Itt az a gond, hogy hova backupolok, amit utána el lehet tüntetni. Ramdrive-ra gondoltam pl. első körben.
Második megoldás egy titkosítás, amikor a törölt rekordokat tartalmazó táblát letitkosítom egy új kulccsal és a régi kulcsot eldobom. Ekkor a törölt rekordokat még vissza lehet állítani, de a tartalmuk nem látható a régi kulcs nélkül.
A félmegoldás, hogy ráteszem a gépet egy ups-re és mindent ramban tartok. Nap végén meg lementem adatbázisba azt, ami kell, a többi meg a gép kikapcsolásával megy a levesbe. Itt ugye az a gond, hogy ha lefagy valami, akkor is megy minden a levesbe, az is, aminek nem kéne.Na ezeknél kerestem volna egyszerűbb megoldást, de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest