Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Napokban olvastam az egy dolláros nyári lehetőségről. Eddig csak hírből hallottam róla, hogy zene streames szolgáltatás, és szinte minden fent van rajta.
Szép és jó, csak kár, hogy olyan szinten régiózáras, hogy azt a Netflix is megirigyelhetné.
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.Topik szabályzatot nem látok, esetleg tud valaki valami módszert a régiózár megkerülésére? Pillanatnyilag így dollárt nem ér meg.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Projektor topic
- Spotify
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.