- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Napokban olvastam az egy dolláros nyári lehetőségről. Eddig csak hírből hallottam róla, hogy zene streames szolgáltatás, és szinte minden fent van rajta.
Szép és jó, csak kár, hogy olyan szinten régiózáras, hogy azt a Netflix is megirigyelhetné.
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.Topik szabályzatot nem látok, esetleg tud valaki valami módszert a régiózár megkerülésére? Pillanatnyilag így dollárt nem ér meg.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 11
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.