Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen TV-t vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Napokban olvastam az egy dolláros nyári lehetőségről. Eddig csak hírből hallottam róla, hogy zene streames szolgáltatás, és szinte minden fent van rajta.
Szép és jó, csak kár, hogy olyan szinten régiózáras, hogy azt a Netflix is megirigyelhetné.
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.Topik szabályzatot nem látok, esetleg tud valaki valami módszert a régiózár megkerülésére? Pillanatnyilag így dollárt nem ér meg.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.