Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akár 24 bit nyilvánvalóan azt jelenti, hogy amiből van nekik 24 bit-es abból azt tudják adni, amiből csak 16/44,1 van (nyilván ez a többség) abból meg azt. A CD-met én is 16/44,1-ben rippeltem, nincs értelme többen. A letöltött SACD-s anyagokban van olyan amit 24-re csináltam, de aztán leálltam vele, mert dupla helyet foglal és nem igazán érezhető különbség.
Valójában az a helyzet, hogy a 320 kb/s mp3 (aac) és a 16/44,1 lossless között nagyságrenddel nagyobb a különbség, mint a 16/44,1 és 24/44,1 között. Megkockáztatom az itt fórumozók közül senkinek nincs olyan cucca amivel hallani lehet valós különbséget a 16 és a 24 között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest