Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Everest / AIDA64 topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem most tűnt fel a 4 fős családi csomag, régebben is volt? Egyébként engem is meglepett az emelés, bár az elmúlt 1 évben mindent emeltek. Bár csak 400 Ft olcsóbb úgy vagy 400 Ft-tal több, mint volt. Ahogy vesszük.
Kicsit talán OFF kérdés, de miért olyan állati népszerű a Spotify? Jó, a YouTube Music elég meh felületű, bár ott YouTube videóból származó számokat is lehet hallgatni + saját zenét is feltölthetsz, de a régi Google Play Music-hoz képest rosszabb UI és funkciók. Deezer, jelenleg olcsóbb és van lossless felár nélkül + saját zenét is feltölthetsz. Apple Music és Amazon Music mindkettőt próbáltam, de limitáltabb. és nincs lehetőség saját zenét feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Spórolós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest