Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Jah, Leadtek GF6-os zsugákhoz adják, nekem is így van meg...
-
Soren
csendes tag
Hmm...ok, és jó állapotban van a DVD??
-
Soren
csendes tag
Vidkarihoz adták a DVD-t?? Felőlem jöhet a dolog... (egyébként nem olyan siralmas ez a magyar változat csak nekem nem az esetem)
-
Soren
csendes tag
Revan: Nem eladni nem szeretném mert azért jo a game, csak kicsit szájhúzós így a ''maga elé mormogós'' szinkronjával meg a (néha) furcsa betűivel...
ko: Ja, boltban lett vásárolva ma délelőtt (szal még 1 napos sincs), a Galaxisban így konkrétan, csak eredetileg WoW-ért mentem oda (végre! végre! )és gondoltam beszerzem ezt is...
-
Darth_Revan
veterán
Esetleg kp-ért nem adod el?
-
Soren
csendes tag
Ahoy mindenki!
Na, szal lenne egy vadiúj SC: Pandora Tomorrow-om ami 1 napos (egyszer volt installálva, de a CD-key ami gondolom majd multihoz kell, még érintetlen) és ezt szeretném elcserélni egy ugyanilyen PT-ra csak EREDETI, ANGOL nyelvű kéne mert ami nekem van az a magyar változat és herótom van a magyarított game-któl (itt főleg a szinkron nem tetszik )
Az se gáz ha csak a CD-ket cserélnénk ki...
Üdv, Soren
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest