- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Puding próbája az evés
Én nemtom mennyi időre vettem de csak 2 okból cseréltem... illetve 1 okból... Jó volt nekem radeon 8500 is.. 1-2 éve volt nálam DE miután nekiálltam linuxozni megutálltam az ATI-t tehát új vga kellett és mindenképp nv. Gondoltam ha már veszek valamit az vagy gef4ti lesz vagy valami felsőkategóriás FX ''olcsón'' megláttam inno3d 5900xt-t és beleszerettem
Mentem aqua-ba megvettem és örültem minta majom a farkának hogy normális lesz a 2D sebessége
Röviden ennyi. win alatt is egészjó a kártya csak a hűtés egy talicska f*s... Mostmár normális hűtéssel árulják amikor én vettem 2004 aug közepe fele akkor még ilyen alapgagyival szerelték
-
devast
addikt
Háth... jo nagy fórum van róla itt-ott nvnews-on meg guru3d-n? asszem... ott is irtak hogy mem idoziteseket buheraltak es jobban huzhato lett a mem es a teljesitmeny is nott, de en ilyenbe meg nem igazan folytam bele mivel tisztaban vagyok vele hogy az en kartyamon nem a mem a szuk keresztmetszet... 800-850-et siman megy... telleg vganfo-ra irjak rola?
-
devast
addikt
Úgy látszik a levegőbe beszélek... itt senki nem olvassa amit én írok ? az FX5900xt nyák max 1.4V-ot tud adni a GPU-nak 3d módban és azt már alap biossal is megteszi. a másik típusú 5900nu és afölötti kártyák nyákja mind képesek 1.5V-ra , de a biosban 1.4V beállítva, egyedül az 5950ultra biosokban van beállítva 1.5V alapban. szal XT nyákon vgpu emelés csak hardveres úton lehetséges.
-
devast
addikt
Tévedsz
a legjobb oldal: Bővebben: link
Ha már itt tartunk... -
devast
addikt
Tól függ milyen elrendezésben vannak a ramok... szal ha 5900nu nyákos kártyád van akkor GPU-nak tudsz adni másik biossal 1.5V-ot is(1.4V default), de ha nem akkor teljesen felesleges új biost raknod. Szerintem. Megpróbálhatsz még relaxed modded 5950 bios-t rakni de ettől CSAK A RAM lesz jobban húzható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest