Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
bitovi #10067 üzenetére
Szia !
bitovi:
Nekem telepítés után a foobar2000-ben a kimenetek fül ASIO részén belül a drivereknél két lehetőség is megjelent mint választható opció !
- ASIO4ALL v2
- Creative ASIODe pontosan beállítani csak egy újraindítás után lehetett ezen felsoroltakat és úgy már a kimenetek fülhöz is hozzáadta őket, igaz Nekem nem volt semmilyen jellegű hibaüzi közben, de majdnem hátraestem a székben amikor elsőre hallottam szólni a dolgot !
Sokkal dinamikusabb teltebb, tágabb lett az egész hangkép és ezáltal kb 10x annyi részletett hallok egy számban mint korábban
HSM:
Az említett okfejtsed a resampling részről az X-Fi-nél is megállja a helyét mint az Audigy 2 esetében ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest