Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem offtopic, de jobb helyet nem találtam neki.
Van egy LG SK5 soundbarom, meg is vagyok elégedve vele, de lenne egy kérdésem, mert sehogy nem tudok rájönni a megoldásra.
Ha tv adást nézek, bármilyen filmet akkor minden rendben van a hangszinttel, viszont ha winchesterről játszok le filmet akkor a beszéd hang és az akció hangok ég és föld hangerőben. Beszélgetős jelenetnél beállítok egy jó hangerőt, hogy érthető legyen, majd lőnek vagy robbantanak valamit, bármilyen hangosabb jelenet és szétrobban a soundbar olyan hangos lesz. Gyorsan lehalkítom, mert annyira hangos, akkor a beszéd lesz annyira halk, hogy érthetetlen. Normál tv adásnál ezt sehol nem tapasztalom, élvezhető az akció jelenet és beszélgetés is azonos hangerőn.
VLC-vel játszom le a fájlokat, de a TV saját lejátszójával is hasonló a helyzet (XE9005).
Van másnak is ilyen problémája esetleg? Valahol lehet ezt esetleg állítani, finomítani?
Köszönöm előre is a válaszokat, ötleteket!
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok! LG SK5 van csatlakoztatva 65XE9005 tvhez, az a kérdésem automatikus 1, automatikus 2 és PCM opció van a tvn. Melyik mit jelent, mire kellene állítanom? A PCM hangosabb mint a többi. A tv vel szeretném a hangot dekódolni, hdmi arc a csatlakozás az eszközök között. Köszönöm a segitseget!
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok! LG SK5 van csatlakoztatva 65XE9005 tvhez, az a kérdésem automatikus 1, automatikus 2 és PCM opció van a tvn. Melyik mit jelent, mire kellene állítanom? A PCM hangosabb mint a többi. A tv vel szeretném a hangot dekódolni, hdmi arc a csatlakozás az eszközök között. Köszönöm a segitseget!
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
HDMI ARC csatlakozással lesz összekötve nálam egy XE9005 TV és egy LG SK5 soundbar. Most azt olvastam, hogy a DTS:X hangformátumot a HDMI ARC nem tudja kezelni, csak a legújabb eARC. Ha sima HDMI portba dugom akkor sem fog működni?
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Sony XE9005 lesz összekötve nálam egy LG SK5-el, és lenne egy kérdésem.
Euronicsben vettem meg a hangprojektort és hdmi kábelt akartam hozzá, de azt mondta az eladó hogy sokkal jobb az optikai kábel hozzá. Neten meg azt olvastam, hogy nem engedi át a magasabb minőségű dolby és dts hangzást. Ennek ellenére rajta van a dobozán, hogy dolby és dts meg hogy soindbarhoz való. A TV tudja a DTS-t és szeretném is kihasználni ha van rá lehetőségem. A TV távirányítóval szeretném a soundbart is vezérelni azt mondta az eladó az is rendben lesz. Még nem kötöttem a TV-re költözés miatt így nem tudtam kipróbálni. Segítsetek benne kérlek, hogy akkor most mi a helyzet, kell-e hdmi kapcsolat vagy jó az optikai?
Köszönöm előre is!
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Meg rendeltem egy LG SJ4 soundbart, az lenne a kérdésem, hogy megéri-e esetleg LG SK5-re cserélni inkább?
18nm2-es szoba, nem akarom bömböltetni sem a panelban, az a kérdés, hogy ad e bármi pluszt, esetleg "térhatást" az SJ4-hez képest?
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
HDMI kábellel szeretném összekötni a soundbart a 4k TV-vel.
Nem tudom van-e jelentősége, dolby digitalt és DTS-t tud a tv HDMI ARC-ot is (XE90).
Tudnátok ajánlani megbízható HDMI kábelt a soundbar és TV összekötésére? Vagy teljesen mindegy milyen kábelen megy a hang a soundbarhoz (LG Sj4)?Köszönöm a segítséget!
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
HDMI kábellel szeretném összekötni a soundbart a 4k TV-vel.
Nem tudom van-e jelentősége, dolby digitalt és DTS-t tud a tv HDMI ARC-ot is (XE90).
Tudnátok ajánlani megbízható HDMI kábelt a soundbar és TV összekötésére? Vagy teljesen mindegy milyen kábelen megy a hang a soundbarhoz (LG Sj4)?Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Soundbar specifikációjában ha nem szerepel hogy DTS vagy Dolby, de HDMI kábellel kötöm össze a TV-vel akkor attól függetlenül mindent lejátszik igaz? Ezeknek akkor van csak jelentősége ha bluetoothon keresztül csatlakoztatom?
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Ha a TV tudja a DTS-t és szeretnék soundbart venni hozzá, mi történik ha olyat veszek ami nem tudja? Elvesz az élményből? Mindenképp olyat szerezzek be akkor ami szintét tudja a DTS-t. Csak sima 2.1-et szeretnék.
-
Borosp87
csendes tag
Ezt néztem ki, 40e és sokan dicsérik, van róla vélemény?
Samsung HW-K335/EN 2.1 hangprojektor
-
Borosp87
csendes tag
Sziasztok!
Sony XE90 TV-hez keresek soundbart, egy 18nm-es szobába. Szeretnék jó hangzást anélkül, hogy a szomszédokat az őrületbe kergessem. Költözés után szűkös a keret, tudnátok ajánlani olyan soundbart/hangprojektort, amit sokan dicsérnek, elégedett leszek vele, de nem elrugaszkodott nagyon az ára?
30-40 körül lehet-e ilyet vagy csak pénzkidobás?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest