Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekmen
aktív tag
válasz
Kroni1 #11386 üzenetére
Vagy a TV vagy a SB. Több kábellel, ARC-on, optikán, BT-n próbáltam, de mindegy volt mit csinálok, ugyan úgy késett. A v30-as firmware viszont meglepően sokat javított a helyzeten, változatlan TV beállítások mellett.
Ha ugyan így egy TS8111-el neked nincs ilyen, akkor csak a TV lehet a ludas. -
Tekmen
aktív tag
Update: persze nem bírtam ki meló utánig
, ebédszünetben megvolt az frissítés.
Most úgy tűnik szinte teljesen megszűnt a delay (ha nem is 100%-ban de eddig nagyon feltűnő volt, most meg hirtelen mintha teljesen szinkronban lenne a kép a hanggal).
ARC-on is jó a sima TV adással, és HDMI IN-en is jó PS5-el, Dolbyval is.Ezt a verziót miért nem adják ki hivatalosan?
-
Tekmen
aktív tag
válasz
NvidiaRTX #11376 üzenetére
Igen, én is hasonló következtetésekre jutottam, mint Te a cikkben.
TV Bypass-ra állítva, PS5 a SB-ba, SB a TV-re. Így a lehető legkisebb a késés, de amint erre Te is kitérsz, sajnos 100%-os synchez vagyok szokva.
Akkor megszoksz, vagy megszöksz helyzet van?
#11377Gabis:
Át tudnád küldeni?Furcsa a verziózása a TCL-nek, jelenleg az EU22 M22 A10 D18 B18 H24 kódú van fent, ez a legfrisebb a TCL oldalán is.
Valami cseh oldalon találtam egy gdrive linket, de nem szívesen kísérleteznék vele
-
Tekmen
aktív tag
válasz
ricsip #11373 üzenetére
Maga amit tud, az tetszik, tényleg jó az Atmos. Ég és föld a különbség a TV hangszórójához képest. Viszont vagy a TVm alkalmatlan a külső hangkeltőket rendesen kezelni, vagy a soundbar processel nagyon lassan.
Próbáltam a soundbaron keresztül kötni a PS-t a tv-re de úgy is késett a hang.
ARC vagy optikán keresztül a TV adásoknál is késik..Még benne vagyok a 14 napban, gondolkodom hogy visszaviszem. Kérdés, hogy egy másik soundbarral is hasonlók lennének-e a tapasztalatok
-
Tekmen
aktív tag
Sziasztok!
Ahogy itt is ajánlottátok, beneveztem egy TCL 8111-re, viszont akárhogy csűröm-csavarom a PS5-TV-Soundbar kombót, mindegy hogy ARC,Optika vagy BT(!!!), mindenhogy késik a hang...
Kész vicc, hogy ARC-on és optikán is akkora a delay mint BT-n...
TCL firmware a legfrissebb, a TV is up-to-date (LG 55UK6470). Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Próbáltam volna állítani a TV-n, de ott csak pozitív irányba engedi csúsztatni a hangot, amivel csak növelném a delay-t..
-
Tekmen
aktív tag
Sziasztok!
Sony HT-X8500 -ról mi a vélemény?
A korábban említett TCL TS8111 jobb ennél?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest