Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifer6280
aktív tag
Én is a legtöbb helyen azt, olvasom meg a tesztekből is az jött, le hogy ezért az arért nem érzed tőle átbaszva magad. De őszintén szólva ez a 2-ből semmi engem kicsit eltántorított attól, hogy rendeljek egyet így látatlanba.
Esetleg a másik 2-ről mi a vélményed?
Vagy még szóba jöhet ez: SAMSUNG HW-Q60R
Előre is köszönöm!Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Lucifer6280
aktív tag
Próbálkoztam mindenféle beállítással, már amennyit engedett a technika, de valahogy normális mélyet nem sikerült kiszednem belőle egyik esetben se. Sőt az Euronicsos-ba már recsegett a mély. (lehet gyári hibás volt vagy egyszerűen már a kiállított darabot kinyírták)
MM-es egy fokkal normálisabban szólt, de köszönő viszonyba se éreztem a másik 2-höz képest.Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
2 Soundbar között vacilálok, ebben kérném segítségetek, hogy melyiket lenne érdemes megvenni.
Jöhetnek érvek, ellenérvek. Esetleg alternatívák is.
Keret kb 120K.
Yamaha Yas-207Bl-t próbáltam már 2x de lehet én vagyok ennyire balszerencsés, de mind 2 esetben írtózatosan pocsék hangzása volt.Erről a 2-ről lenne szó.:
1, JBL BAR 2.1 Deep Bass
2, Sony HT-RT4
Előre is köszönöm a segítséget!Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest