- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
SharpSA #1057 üzenetére
Sziasztok! 30k körül keresek külső mélynyomó nélküli soundbar-t, amelynek nincsenek kilóméteres, ronda kábelei és külső tápegysége sem (egy rövid optikai kábel és egy sima hálózati kábel, egyszerű dogvillával). Nem kell brutális hangzás, elég ha jobban szól mint a TV gyári hangszórói, és jó lenne ha nem felejtené el kikapcsoláskor a hangerő értékét. Létezik ilyen?
-
Marko_
tag
válasz
SharpSA #1051 üzenetére
Szia,
én pont ma hallgattam meg Euronics-ban (telóról bluetooth-on átküldött mp3-mal). Meglepően jól szólt, viszonylag erős mély hangzás mellett a közép és magas is szépen szólt (már amennyire meg lehet ítélni egy akkora nyitott térben). Bár a kb. 2 perces teszt nem mérvadó, de nekem nagyon tetszett, erősen elgondolkodtam a megvételén. Mondjuk jó lenne a nappaliban is kipróbálni, mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest