Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
gabor0928 #2374 üzenetére
Doboz hangja volt az sh4nek is. Ha levettem a mélyet - szimulálva hogy halkan kell szólnia - nagyon nehéz volt megmondani hogy nem a tv szól. Asszony mindig azt hitte nincs bekapcsolva a soundbar.
Nem nem volt mellette a jbl, csak a tv, de így is inkább visszaküldtem.Jelenleg nekem is jbl450es van, de sokat hallgattam.
Agabe : nálam a tv-ben engedve van a cec. HDMI Arc-on can összekötve. Ha bekapcsoljuk a tv-t akkor automatikusan indul a soundbar is, ha kikapcsoljuk kikapcsol a soundbar is. Ha csak a soundbart kapcsolom be, akkor nem kapcsol be a tv, ha soundbarba csatolt Bd lejátszót kapcsolom be akkor bekapcsol a tv is és a soundbar is. Ha nem kap jelet a bar akkor kikapcsol akkor is ha a tv bekapcsolva van (pl. Pauselva van a film.)
Nálad sztem tv beállítási kérdés lesz.
-
axxxl
csendes tag
válasz
gabor0928 #2374 üzenetére
Én itt a h.aprón vettem 3 hete egy JBL SB 450-et 117e-ért, újonnan, garanciával. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen. Most megnéztem,jelenleg sajnos archiválták, de ezek szerint nem lehetetlen olcsóbban is hozzájutni.
Nálam HDMI ARC csatlakozóval van a tv-vel összekötve. Nem állítottam semmit, de az elejétől kezdve felismerte a tv távirányítója, egy gombnyomásra kapcsol be a tv-vel (Samsung MU8002) együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest