Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz Pastika #10256 üzenetére

Szíved joga :) . Fogd fel úgy, hogy Harman Kardon :D . Igaz sosem fogom megérteni ezt az elvből dolgot. Korábban bepróbálkoztam egy abszolút belépő kategóriás TCL TV-vel a mérete miatt, de híg fos volt az egész (mozgásmegjelenítés, iszonyat felhősödés) szóval elálltam a vásárlástól és lett egy kisebb, de jó minőségű készülék, viszont attól még alig várom, hogy a TCL és Hisense elhozza mini LED-es Quantum dotos készülékeit hazánkba is és végre ne csak az USA-ban forgalmazzon nagy átmérővel jó minőségű készüléket, főleg ismerve az árképzésüket. Ha már Sony: januárban rám jött, hogy akkor most növelem a méretet, de akkor az már legyen Dolby Vision képes és tudja azt amit a mostani szóval VA FALD panelos, így gyakorlatilag csak a Sony XH9 maradt. Volt itt HA-n egy ~2 hónapos XH9000, így volt lehetőségem otthoni körülmények között félhomályban megnézni és azt hittem a hajam ledobom, olyan szinten volt blooming-os. Be kellett lássam, hogy 75"-on 32db LD zóna az siralmas, de attól nem lettem sony ellenes csak várom, hogy hátha változtat ezen.
    Ha már atmos: Éppen azt a hangprojektort nem szándékozod megvenni, ami ezen téren általában top 1 helyen végzett az összehasonlító tesztekben. Amúgy nem egy csoda a pattogós atmos, de azért hozzá tud tenni.
    Hangkeltő esetemben az egyik olyan eszköz, ahol engem nem zavar, hogy új vagy sem, de pl amit Szegeden láttam Q90R-t az emarktban, az gyakorlatilag patika állapotban volt (valószínűleg sosem volt még kiállítva sem, csak mondjuk ,,eltűnt" a csomagból a konzol, stb és ezért került outlet-be).

Nem látok nagy esélyt ST5000 alkalmi vételre, de sok sikert hozzá ;) , hátha találsz

• Marko_

tag

válasz Pastika #10256 üzenetére

Akkor az elveid miatt igencsak szűkülnek a lehetőségeid műszaki cikkek terén. :) Te tudod...

Új hozzászólás Aktív témák