Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Pastika #10256 üzenetére
Szíved joga
. Fogd fel úgy, hogy Harman Kardon
. Igaz sosem fogom megérteni ezt az elvből dolgot. Korábban bepróbálkoztam egy abszolút belépő kategóriás TCL TV-vel a mérete miatt, de híg fos volt az egész (mozgásmegjelenítés, iszonyat felhősödés) szóval elálltam a vásárlástól és lett egy kisebb, de jó minőségű készülék, viszont attól még alig várom, hogy a TCL és Hisense elhozza mini LED-es Quantum dotos készülékeit hazánkba is és végre ne csak az USA-ban forgalmazzon nagy átmérővel jó minőségű készüléket, főleg ismerve az árképzésüket. Ha már Sony: januárban rám jött, hogy akkor most növelem a méretet, de akkor az már legyen Dolby Vision képes és tudja azt amit a mostani szóval VA FALD panelos, így gyakorlatilag csak a Sony XH9 maradt. Volt itt HA-n egy ~2 hónapos XH9000, így volt lehetőségem otthoni körülmények között félhomályban megnézni és azt hittem a hajam ledobom, olyan szinten volt blooming-os. Be kellett lássam, hogy 75"-on 32db LD zóna az siralmas, de attól nem lettem sony ellenes csak várom, hogy hátha változtat ezen.
Ha már atmos: Éppen azt a hangprojektort nem szándékozod megvenni, ami ezen téren általában top 1 helyen végzett az összehasonlító tesztekben. Amúgy nem egy csoda a pattogós atmos, de azért hozzá tud tenni.
Hangkeltő esetemben az egyik olyan eszköz, ahol engem nem zavar, hogy új vagy sem, de pl amit Szegeden láttam Q90R-t az emarktban, az gyakorlatilag patika állapotban volt (valószínűleg sosem volt még kiállítva sem, csak mondjuk ,,eltűnt" a csomagból a konzol, stb és ezért került outlet-be).Nem látok nagy esélyt ST5000 alkalmi vételre, de sok sikert hozzá
, hátha találsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest