- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Nekem az 5.én rendelt Q700-ra 6.-án írták, hogy 8.-án pénteken hozzák. Azóta semmi. Pénteken volt kb 2 óra amikor nem voltunk itthon (11-13 óra között) de ha pont akkor jöttek volna gondolom csak hívtak volna hogy itt vannak. Mondjuk a magyar Easy shop sem jobb. Onnan ma kaptam az értesítést hogy holnap jön a csomag pedig 4.én rendeltem és elvileg raktáron volt a Philips SB szóval egy hét volt mire átadták GLS-nek.
UPDATE:
Most látom hogy elvileg kézbesíteni akarták? Hát engem nem hívott senki... A céget elérni telefonon nem lehet hogy rákérdezzek hogy mivan...
-
törölt tag
Sziasztok .
100-150k-ig milyen soundbart érdemes venni ? nem feltétel az 5.1 nekem bőven elég egy 2.1 is .
Ami fontos erőteljes mély és szép hangzás . ( Optika )
Köszi srácok .
-
ftt
tag
Valami kellett hirtelen, így végül megvettem az akciós Samu A-650 -est 85e-ért.
Nyilván belépő szint, de abból a jobb fajta, szerintem vállalható, amire nekem kell - TV hangját feljavítani - arra megfelel.
( Plusz én sok elektronikus zenét hallgatok, az is elég jól szól rajta. )
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Egy 20nm-es panelban keresek jó minőségű 5.1.2 vagy több csatornás sb szettet. Mit javasolnátok? Egy Sony Oled tv-hez lenne. Néztem a Sony A7000, Samsung Q950A, Klipsch Cinema 1200.Csak halkan merem megemlíteni a Bose Smart 9000. -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Mi a legolcsóbb, de már megvehető soundbar? Hálóba kellene a TV alá, kicsit értelmesebb hangot kihozni belőle. Nem szeretnék külön subot, viszont az jó lenne ha nem kellene külön távirányító a hangerőállításhoz.
Külföldi beszerzés se probléma.Köszönöm
-
Methox91
junior tag
válasz
Zsombors97 #13171 üzenetére
Ebben az ar kategoriaban samsungok a legjobbak , esetleg még lg.
-
atee84
csendes tag
-
Methox91
junior tag
válasz
Zsombors97 #13165 üzenetére
Sony nagyon gyenge soundbarok terén , ajánlott messziről kerülni.
-
atee84
csendes tag
Samsungtól rendeltem most kuponnal egy q600-at. Elvileg 8-ÁN lett volna kiszállítás, erre a Raben nevű cég átírta a várható kiszállítását 22-re. Aki mostanában rendelt, tapasztalt hasonlót? A Samsung hárít, a szállító cég meg nem elérhető.
-
Zsombors97
tag
Sony HT-G700 soundbarral kapcsolatban van valakinek tapasztalata esetleg?
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #13163 üzenetére
Arra a célra amire kersetem soundbart, a q800a ára már sok volt, ezért választottam a kistesót.
Hallgattam a youtubon pár teszt videót és annyira nem rossz mint elsőre tűnt, magasabb hangerőn kicsit berezonál a mélyláda.
Hátha 30-40 óra járatás után változik kicsit a helyzet. -
Yolo Puki
csendes újonc
válasz
r3dwo0d #13161 üzenetére
Köszi, sajnos ahogy Pug is irta, a Q800A-hoz csak az SWA-9500 jo, es azt sehol se lehet kapni
Néztem az HW-Q70T-t, ahhoz lehet kapni az SWA-9100-t, de keves ertekelest talaltam arrol a soundbarrol, es azert annal jobbat szeretnek.
Talan a kovetkezo honapokban lesz keszlet.... -
Yolo Puki
csendes újonc
Sziasztok,
Tavaly vettem egy Klipsch Cinema 600 soundbart, ami a mult heten bedoglott es nem tudtak megjavitani
Megerdeklodtem, nem lehet kapni ezt a tipust es nem is fognak rendelni jo ideig... Mivel van hozza tartozo surround hangfalpar, attol megszabadulnek...
https://www.extremeaudio.hu/klipsch-surround-3-hattersugarzo
Fel fogom rakni a hirdetest, de elso korben itt kerdezem meg, hogy erdekel-e vkit?
Mivel tetszik ez a soundbar vonal, keresek helyette egy hasonlo minosegut. A keret max 270-280ezer a hatso hangfalakat is beleszamitva. Tobbszor lattam a forumon, hogy a Samsung HW-Q800A-t emlitettetek, mint jo vetelt.
Kerdesem, hogy akinek van ilyen, milyen tapasztalai vannak vele? Illetve kerdes meg, hogy a Samsung SWA-9100 hangsugarzo jo hozza?Valaszotokat elore is koszonom!
-
Zsombors97
tag
Sziasztok
Soundbar választásában szeretnék tőletek segítséget kérni. A TV egy LG OLED C1. Alapvetően zenehallgatásra is használnám, így jó lenne, ha tényleg minőségi hangzása lenne. A szoba 25 négyzetméteres. Árban max 200-250k. Abszolút nem értek hozzá sajnos, úgyhogy bármilyen ajánlást szívesen fogadok. Köszi -
palfidavid
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalata, véleménye van valakinek a polk audio React 5.1-ről?
akcios most 460eur a szett.
köszi előre is! -
Rogiii
aktív tag
Ez csak viszonyítás kérdése.
Szerintem elég gyenge. Hiába tolod fel a woofert a beállításokban, jobb nem lesz csak hangosabb, de a tv gyári hangjához képest még így is sokkal jobb.
Én nem küldöm vissza, mert a mélyet leszámítva szerintem 133-ért nagyon rendben van.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy én nem a nappaliban használom, ott van házomozi erősítő, hanem gyerek szobában.
Amire ajánlják, hogy a tv hangját feljavítja, arra maradéktalanul megfelelő, de mozi élményt nem szabad várni tőle. -
Saccco
nagyúr
Van több mód, illetve külön is lehet állítani a woofer-t. -12 és +6 között. Ha lehúzod egyből nyilvánvalóvá válik, hogy bizony hallani benne a mélyet. Az EQ-val még nem játszottam, illetve nem néztem filmet, amivel még tudnám ítélni a dolgokat. Ettől függetlenül a TS6110 sokkal hangsúlyosabb mély részen, cserébe eléggé hiányzik a közép.
-
Rogiii
aktív tag
Na megérkezett a Q700a.
Első beüzemelés után nekem tetszik nagyon a hangja, nagyon szépen és tisztán szól.
Filmek alatt a beszéd hangok is nagyon jól érthetőek, megfelelő dinamika is van benne.
Egyetlen negatívum, hogy a mélyek tényleg gyengék egy kicsit. Nem olyan teltek mint a házi mozimnál, inkább olyan doboz hangúak.
E-arcon elsőre csatlakozott a tv-hez és utána már tudtam a tv távirányítójával is kezelni.
Wifin és bluetoothon egyelőre még nem próbáltam.
Nekem ennyi pénzért abszolút rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest