Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Elmesélem, hogy egy barátom hogyan kapott akkora E-t, hogy alig bírta hazacipelni. Azóta is itt őrzi a papírt a fiókomban :D.
Az egyszerűség és a hitelesség kedvéért egyesszám elsőben lesz, ahogy én hallottam :DDD.
''Aznap reggel elvánszorogtam a szemészhez, aki bemérte a hemümet, -3,5, -3,5 mind a kettőn 0,5 cillinder.
Mondtam a spinének, hogy igen ám, de nagyon sokat romlott a szemem, és hogy gyorsan kéne a papír, mert ha nem megyek be 9-re a budaörsire, akkor kijön értem egy kommandó.
Mondta, olvassam szemüveg nélkül, mondtam, hogy a tetején a nagy sem neagyon megy. Mondta, hogy O.K., olvassam a hemüben. A fölső hármat elolvastam, mondtam, hogy az alattalévőt csak azért tudom, mert tudom fejből a táblát.
Addig tologatta az agyamba a dioptriákat, amíg megálltumk 4,5-0,5 5,0-0,5 nél.
Modtam, gyorsan írja fel, bár akkor már valóban alig tudtam elolvasni a cuccot, nagy szükség volt a rövid távú emlékezetemre. :D
Betotyogtam a két vén alkoholista faszkalap sorozódokihoz, mint Mr.Bean, aki összeszarta magát, és élből borítottam a fogast balra.
Az asztma papír (szintén keményen dolgoztam érte - szivar tüdőre, és egyéb nyalánkságok, úgy ziháltam a tüdőgógyásznál, mint Kamaz az emelkedőn) már nem is kellett.
Mondta a sorozótiszt: rossz híre van, nem engedheti, hogy a hazát szolgáljam, és tolta az E-t a kezembe.
A havert meg, aki egyedül ápolja a SM-es anyját, meg bebeszták tankba, pedig ő ráadásul tényleg asztmás is.''
Szóval állítólag -5 fölött megvan az E
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest