- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Elmesélem, hogy egy barátom hogyan kapott akkora E-t, hogy alig bírta hazacipelni. Azóta is itt őrzi a papírt a fiókomban :D.
Az egyszerűség és a hitelesség kedvéért egyesszám elsőben lesz, ahogy én hallottam :DDD.
''Aznap reggel elvánszorogtam a szemészhez, aki bemérte a hemümet, -3,5, -3,5 mind a kettőn 0,5 cillinder.
Mondtam a spinének, hogy igen ám, de nagyon sokat romlott a szemem, és hogy gyorsan kéne a papír, mert ha nem megyek be 9-re a budaörsire, akkor kijön értem egy kommandó.
Mondta, olvassam szemüveg nélkül, mondtam, hogy a tetején a nagy sem neagyon megy. Mondta, hogy O.K., olvassam a hemüben. A fölső hármat elolvastam, mondtam, hogy az alattalévőt csak azért tudom, mert tudom fejből a táblát.
Addig tologatta az agyamba a dioptriákat, amíg megálltumk 4,5-0,5 5,0-0,5 nél.
Modtam, gyorsan írja fel, bár akkor már valóban alig tudtam elolvasni a cuccot, nagy szükség volt a rövid távú emlékezetemre. :D
Betotyogtam a két vén alkoholista faszkalap sorozódokihoz, mint Mr.Bean, aki összeszarta magát, és élből borítottam a fogast balra.
Az asztma papír (szintén keményen dolgoztam érte - szivar tüdőre, és egyéb nyalánkságok, úgy ziháltam a tüdőgógyásznál, mint Kamaz az emelkedőn) már nem is kellett.
Mondta a sorozótiszt: rossz híre van, nem engedheti, hogy a hazát szolgáljam, és tolta az E-t a kezembe.
A havert meg, aki egyedül ápolja a SM-es anyját, meg bebeszták tankba, pedig ő ráadásul tényleg asztmás is.''
Szóval állítólag -5 fölött megvan az E
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs