Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Dyrtyho #5290 üzenetére
akkor ne egyél kenyeret, ne egyél szalámit, párizsit, vajat, tejet, ne vegyél levegőt, és legfőképp ne létezz. ha a matektanárod gondolatmenetét követjük...
egyébként meg mióta angliában vagyok nem is írtam, mondjuk idő se volt sok. elképzelhetetlen mennyiségű stout, ale, bitter és társai lelhetők fel itt, majd ha egyszer sok időm lesz, összegyűjtöm az itt megkóstoltakat.
addig is ajánlok egy olyat amit otthon is meg lehet kapni asszem tesco. itt elég olcsó, otthon kevésbé, de mindenképp megér egy próbát a newcastle brown ale, én azt mondom
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Dyrtyho #5297 üzenetére
Khm..privóba talán..bár egy ideje már elhagytam az oskola padot
Mindenesetre férfi létére szégyen amit összehadovált !Ha nőci lenne..és csinosabb darab akkor elnézem neki ha bizonyos dolgokat úgy tesz ahogyan mondom neki
Szummo fórumtársam megmondta a tutit !!
ha visszaolvasol láthatod ,hogy szinte minden olyan sör ami kis hazánkban kapható már valakinél volt vacsora vendégMárka....ár...és gyártási helytől függetlenül
Ajánlok neked egy sört...nekem ez egy favoritom ...az ára még az elfogadható kategóriában szerepel...350-380 huf / palack.
Ebből is a Dark
Cheers
-
szumoo
senior tag
válasz
Dyrtyho #5290 üzenetére
Nem hinném, hogy ilyen előfordulna, mert amilyen komoly egészségügyi meg mittomén még milyen ellenőrzések vannak világ szerte, simán kibukna ha vmi "pikáns" is kerül az árpa mellé. Figyelemfelkeltőnek jópofa, de nem hinném, hogy bármilyen sörgyártó/sörfőző megmerne engedni magának ilyet.
De a Ti dolgotok mi hisztek el neki.Ha meg félsz a sörtől, akkor meg vegyél normálisat és ne a pár forintos szutykot.
Elég sok félét ajánlottunk már itt a topikban. -
(ÉN)közPONT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest