Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Szia looser! Nem nem, ezekről még nem írtam, mert még nem pattintottam fel őket, egyedül az Elliot Brew-t ittam meg, a többit vmi jelesebb napra tartogatom, hadd érlelődjenek még tovább a spájzban. Bár ebben a melegben minden nap rettegés fogott el, ha rájuk gondoltam, de hátha megúszták.
Az Elliot Brew-ről természetesen majd jön a pár soros beszámoló, a többit pedig majd szépen sorjában felnyitom, de természetesen utána mennek a blogra.
Csak gondoltam ennyi csemegét nem árt együtt is lefotózni, illetve írni róluk egy szösszenetet.
Nem szeretném azért ezt a sörsznob stílust felvenni, de nagyjából mindenki el van ájulva tőlük, aki már kóstolta valamelyiket, így kénytelen vagyok bármiféle tapasztalat nélkül, pusztán a márkát övező nagyfokú elragadtatás alapján előkelő helyre belőni őket a tesztalanyaim sorában...
Gondolom kissé olyan ez, mint a Westvleteren esetében, bár ahhoz kétség sem férhet, hogy remek sörök lesznek. Az Elliot legalábbis tényleg jó volt. Kicsit szélsőséges, de jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Chromecast topic
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest