Új hozzászólás Aktív témák
-
K9
tag
Hát nem tudom. Erre egy külön teszt kéne, de nem hiszem hogy csak egy plussz sse2 sokat dobna. Meg azért ez elég jó procinak számít ez a barton. Ha cserélni akarom akkor azért nem cserélek, mert sse2, meg hasonló órajel mint ami most van.Nem éri meg szerintem a plussz babrálás, rohangálás, a teljesítmény meg anyira azért nem ugrik meg.
Kivéve akkor ha valami tényleg dúrvát akarsz venni dual magosat vagy A64-ből 3800+.
De szerintem érdemes várni mert most áll a piac, nem jött ki semmi komoly ujdonság proci téren már mióta, és elvileg hamarosan jön, és akkor az árak végre ugornak.
Egyébként hiányoltam is amit belinkeltem a tesztből a réginek számító barton procit, meg sempron ami ujabb de mégis szarabb. Ha lenne akkor lehetne következtetni mégis mennyit dob az sse2.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- ASUS routerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest