Új hozzászólás Aktív témák
-
Elendil
csendes tag
Az előző pár hozzászólás lényegét megragadva: a cickány nem rágcsáló!
-
Elendil
csendes tag
Szisztok! Valaki értelmezné a következőt: Cache memory 512kbytes/3mbytes.
Ez aktuális használatot jelent, vagy valamiért nem működik rendesen. A VAIO care-ben látszik. -
Elendil
csendes tag
Nem havazik, itt van a kicsike. A 17-es régi lapos után szó szerint.
-
Elendil
csendes tag
Egyenlőre nem havazik, de még bármi lehet 5-ig.
-
Elendil
csendes tag
DPD: "A küldeményt futárunk a 2011-10-10-n 08:00 és 18:00 óra között az alábbi címre szállítja ki:" Viccelnek? Telefonon pontosítva: 14-17 között. Futár számát nem adhatják ki, telefonon nem tud felhívni. (Amig nem vagyok kicsit erőszakosabb, utána mégis elkérik a számom.) Ez egy Mo-i szolgáltatás. Mindegy elvileg ma megjön a lapos. Tuti a legutolsó pillanatban. Tűkön ülök.
-
Elendil
csendes tag
Köszi szépen a véleményeket. Végül ez lett a döntés: SONY VAIO VPC-SB1V9E B + VGP-BPSC24 AKKU. A két 13,3-as SB közül a processzor döntött, mert i3-at nem nagyon szerettem volna. A kettő között tényleg 50000 a különbség, viszont találtam egy olyan akciós ajánlatot, ahol mellétesznek az eredeti árért tesznek mellé még egy kiterjesztett akkut is. Így ez a jobb vétel mindenképp. Hétfőn hozzák. Már nagyon várom. Végre én is Vaio-s leszek. A következő terv a HDD SSD-re cserélése.
-
Elendil
csendes tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, ha van valakinek tapasztalata, az alábbi laptopokról:
VPCSB2L1E
VPCSB1V9E
VPCSE1E1E
VPCCA2S1E
Már teljesen belekeveredtem a rengeteg adatolvasásba. Főbb szempontok lennének a hordozhatóság, vékonyabb kivitel, nem bántam volna, ha nem fekete, és i5-ös proci volt az elképzelés. Néha filmnézésre, játékra is használnám(pl: NFS). A fenti listából látszik, hogy valahol kompromisszumot kell kötnöm, csak még nem tudom hol. Így minden véleményt köszönök előre is. A másik kérdésem lenne, mert ilyesmivel nem foglalkoztam még, hogy a laptop processzora cserélhető-e. Utánanézve kicsit, úgy láttam, hogy az i3-i5 ugyanolyan foglalatú. Ez az infó is segítene a döntésben.
Köszi szépen előre is![ Szerkesztve ]
-
Elendil
csendes tag
Sziasztok, megkoszonnem ha valaki velemenyezne ezt a 2 notit. Vaio vgn-cs320j, vgn-nw150j. Koszi, Elendil
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar