- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
válasz Fritz Teufel #9322 üzenetére
Köszönöm.
Majd megpróbalom a Sony központi számot is. Ők oldották meg a touchpad problémát is. Az is jellemző Sony hiba.
(nem gondoltam ennyi gyári hiba van egy Vaio-nak) -
Crafter32
őstag
Üdv
Vaio -n állandóan ledobja a wifit. Nem találja vagy ha megtalálja újra elveszti. Ingadozik a jelerőség is. Másik laptopon, telefon nincs gond. Nem csak otthon csinálja, bárhol.Valahol már olvastam, hogy jellegzetes Vaio probléma, de már nem találom hol.
Sony Vaio Fit multi-flip, win8.1, minden progi hivatalos.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Vaio -n hol tudom kikapcsolni , hogy jobból balra húzva az ujjam ne jelenjen meg állandóan a képernyő jobb oldalán a gépház és az idő középen? Nekem azt mondták ez nem Windows opció hanem a Vaio sajátja. Nagyon idegesítő.
-
Crafter32
őstag
A touchpad jobb szélről húzva az ujjunkat befelé beállítások sáv jön be windows8.1-en. (u.a, mint az egér a jobb sarokba). Egyszer már kikapcsoltam ezt a gesztust, de most nem találom hol tudnám kikapcsolni. Nem tudja vki?
Teljesen jó lett a Vaio miután az érintő kalibrálás megtörtént. Egyedül a touchpad drivert nem szabad letörölni sem, mert nagyon érzékeny és szinte használhatatlan lesz amit magától felrak helyette.
Még a kijelző fényerővel szenvedek, néha fogja és lentebb vesz a fényből magától.
-
Crafter32
őstag
Újraraktam megint a teljes windows -t 8.0-ra. Mikor 8.1-re frissítettem össze-vissza ugrált az egér ismét, programokat zárt és nyitott meg magától. Nagyon felhúztam magam miatta. Felhívtam ismét a Vaio központi számot. Másik kezelővel beszéltem és egyből mondta, hogy a touchpadnak semmi baja, hanem az érintőképernyőt kell újra kalibrálni, szoftveres hiba miatt. Még nem volt időm nyomkodni tartósan a Vaio-t, de úgy néz ki lehet jó lesz és semmi köze nincs touchpadnak a hibához. A wifi is hirtelen maximumot mutat az eddigi 2-3 vonáshoz képest (nem tudom mi a köze)
Kikapcsolom a frissítést szerintem én is. 10 évig bevált, akkor gondolom most is. Pár magyar oldalon böngészek csak úgyis már évek óta.[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Az a baj, hogy aksiról is jelentkezett a probléma.
Most megint úgy tűnik működik és nem ugrik az egér. Mi van akkor ha nem frissitem egyáltalán a windowst sem a vaio update -t? (nem járok idegen oldalakra, mindig u.azokat látogatom a neten. )
-
Crafter32
őstag
válasz SeniorTilla #9241 üzenetére
Most újraraktam eredeti állapotra. Sima 8.0 win van fent. Frissítés kikapcsolva teljesen. Meglátjuk mi lesz. Csak nem sok időm van kísérletezgetni és gép előtt ülni csak ez miatt. Tudom ez ilyen, erről szól, de zavar.
h1ght3chzor: zsír új gép, dobozos, null perces. Nem hiszem, de veszteni nem tudok rajta, ha megtörlöm.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
válasz SeniorTilla #9237 üzenetére
Szóval úgy néz ki sikerült. Működik a t.pad, pedig folyamatosan megy a venti és a hdd is. Nagyon érzékeny lett, próbáltam rajta állítani eddig nem sok sikerrel. (kop-kop)
A Sony központi számot felhívva meg kellett adni a szériaszámot. Majd elmondva a problémát az tanácsolta, hogy az eszközkezelőben töröljem a t.pad drivert és indítsam újra a gépet. Magától telepíteni fog egy újat. Ha továbbra is probléma van telefonáljak. Erre kaptam egy ügyfél vagy szolgáltatás kódot (vagy legyen bármi a neve). Az egész pár perc alatt lezajlott. Nem tudom más gyártoknál hogyan működik ez, de nagyon tetszett a hozzáállás, gyosaság stb.
Végre van egy gyönyörű gépem ami teszi a dolgát. (kop-kop)
u.i: Köszönöm nektek is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
válasz SeniorTilla #9237 üzenetére
Megcsináltam a bizti mentést persze.
Felhívtam a Sony központi számot, próbáltak segíteni. Meg is lepődtem, hogy felvették egyáltalán a telefont. Majd később leírom az eredményt.
-
Crafter32
őstag
válasz Crafter32 #9231 üzenetére
Igen ezt mondták a Sony centerben is. Vettem egy pdriveot is rögtön náluk és megcsináltam. Csak fura ez nekem. Sokan úgy vannak, hogy megvettem bekepcsolom és használni szeretném "rögtön ". A windowshoz az aktiváló kulcsot hol található, hogy egyáltalán tudjam bizonyítani eredeti és hiteles a win8?
A másik problémám a touchpad. A egér nyíl jobb felső sarokba ugrik állandóan. Mindig u.a. helyre, pont a jobb oldali lap görgető kis nyilára. Olvastam valahol, hogy ez Sonyknál jellegzetes touchpad driver hiba. De nem találtam még meg a szükséges frissítést hozzá. Annyira már eljutottam hogy a touchpad neve: Synaptics SMBus ClickPad. Van vkinek ötlete hogyan tovább?
-
Crafter32
őstag
válasz h1ght3chzor #9229 üzenetére
Ha nincs kód új gépnél, akkor hogyan rakja újra az ember a windowst ha véletlenül kétbalkezes és mindent letörölt? A windowst megvásároltam gyakorlatilag a géppel együtt?!
-
Crafter32
őstag
válasz Fritz Teufel #9165 üzenetére
Hali
Ez nagyon szép és ötletes leírás volt. Ilyenek miatt érdemes visszaolvasni. Köszönöm.
Más:
A Sony Vaio Fit 14E és a 14 közt különbség a fémes burkolat (14) illetve a Clear Audio+ (14E) mélynyomó? Érintőképernyő külön opció vagy alapból benne van a 14E-ben?
Jól tudom a Fit multiflipben nincs DVD?
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Sziasztok
Sony Vaio Fit E 14 coll -ban gondolkozom. Érdeklődni szeretnék, hogy hangzásban van -e olyan, mint a Toshiba Harman Kardon ?
Valamiért tesztekben nem beszélnek hangzásról. Csak betekintési szög stb...Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest