- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Micro Four Thirds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
válasz
Fritz Teufel #9322 üzenetére
Köszönöm.
Majd megpróbalom a Sony központi számot is. Ők oldották meg a touchpad problémát is. Az is jellemző Sony hiba.
(nem gondoltam ennyi gyári hiba van egy Vaio-nak) -
Crafter32
őstag
Üdv
Vaio -n állandóan ledobja a wifit. Nem találja vagy ha megtalálja újra elveszti. Ingadozik a jelerőség is. Másik laptopon, telefon nincs gond. Nem csak otthon csinálja, bárhol.Valahol már olvastam, hogy jellegzetes Vaio probléma, de már nem találom hol.
Sony Vaio Fit multi-flip, win8.1, minden progi hivatalos.
-
Crafter32
őstag
Vaio -n hol tudom kikapcsolni , hogy jobból balra húzva az ujjam ne jelenjen meg állandóan a képernyő jobb oldalán a gépház és az idő középen? Nekem azt mondták ez nem Windows opció hanem a Vaio sajátja. Nagyon idegesítő.
-
Crafter32
őstag
A touchpad jobb szélről húzva az ujjunkat befelé beállítások sáv jön be windows8.1-en. (u.a, mint az egér a jobb sarokba). Egyszer már kikapcsoltam ezt a gesztust, de most nem találom hol tudnám kikapcsolni. Nem tudja vki?
Teljesen jó lett a Vaio miután az érintő kalibrálás megtörtént. Egyedül a touchpad drivert nem szabad letörölni sem, mert nagyon érzékeny és szinte használhatatlan lesz amit magától felrak helyette.
Még a kijelző fényerővel szenvedek, néha fogja és lentebb vesz a fényből magától.
-
Crafter32
őstag
Újraraktam megint a teljes windows -t 8.0-ra. Mikor 8.1-re frissítettem össze-vissza ugrált az egér ismét, programokat zárt és nyitott meg magától. Nagyon felhúztam magam miatta. Felhívtam ismét a Vaio központi számot. Másik kezelővel beszéltem és egyből mondta, hogy a touchpadnak semmi baja, hanem az érintőképernyőt kell újra kalibrálni, szoftveres hiba miatt. Még nem volt időm nyomkodni tartósan a Vaio-t, de úgy néz ki lehet jó lesz és semmi köze nincs touchpadnak a hibához. A wifi is hirtelen maximumot mutat az eddigi 2-3 vonáshoz képest (nem tudom mi a köze)
Kikapcsolom a frissítést szerintem én is. 10 évig bevált, akkor gondolom most is. Pár magyar oldalon böngészek csak úgyis már évek óta. -
Crafter32
őstag
Az a baj, hogy aksiról is jelentkezett a probléma.
Most megint úgy tűnik működik és nem ugrik az egér. Mi van akkor ha nem frissitem egyáltalán a windowst sem a vaio update -t? (nem járok idegen oldalakra, mindig u.azokat látogatom a neten. )
-
Crafter32
őstag
válasz
SeniorTilla #9241 üzenetére
Most újraraktam eredeti állapotra. Sima 8.0 win van fent. Frissítés kikapcsolva teljesen. Meglátjuk mi lesz. Csak nem sok időm van kísérletezgetni és gép előtt ülni csak ez miatt. Tudom ez ilyen, erről szól, de zavar.
h1ght3chzor: zsír új gép, dobozos, null perces. Nem hiszem, de veszteni nem tudok rajta, ha megtörlöm.
-
Crafter32
őstag
válasz
SeniorTilla #9237 üzenetére
Szóval úgy néz ki sikerült. Működik a t.pad, pedig folyamatosan megy a venti és a hdd is. Nagyon érzékeny lett, próbáltam rajta állítani eddig nem sok sikerrel. (kop-kop)
A Sony központi számot felhívva meg kellett adni a szériaszámot. Majd elmondva a problémát az tanácsolta, hogy az eszközkezelőben töröljem a t.pad drivert és indítsam újra a gépet. Magától telepíteni fog egy újat. Ha továbbra is probléma van telefonáljak. Erre kaptam egy ügyfél vagy szolgáltatás kódot (vagy legyen bármi a neve). Az egész pár perc alatt lezajlott. Nem tudom más gyártoknál hogyan működik ez, de nagyon tetszett a hozzáállás, gyosaság stb.
Végre van egy gyönyörű gépem ami teszi a dolgát. (kop-kop)
u.i: Köszönöm nektek is a segítséget!
-
Crafter32
őstag
válasz
SeniorTilla #9237 üzenetére
Megcsináltam a bizti mentést persze.
Felhívtam a Sony központi számot, próbáltak segíteni. Meg is lepődtem, hogy felvették egyáltalán a telefont. Majd később leírom az eredményt.
-
Crafter32
őstag
válasz
Crafter32 #9231 üzenetére
Igen ezt mondták a Sony centerben is. Vettem egy pdriveot is rögtön náluk és megcsináltam. Csak fura ez nekem. Sokan úgy vannak, hogy megvettem bekepcsolom és használni szeretném "rögtön ". A windowshoz az aktiváló kulcsot hol található, hogy egyáltalán tudjam bizonyítani eredeti és hiteles a win8?
A másik problémám a touchpad. A egér nyíl jobb felső sarokba ugrik állandóan. Mindig u.a. helyre, pont a jobb oldali lap görgető kis nyilára. Olvastam valahol, hogy ez Sonyknál jellegzetes touchpad driver hiba. De nem találtam még meg a szükséges frissítést hozzá. Annyira már eljutottam hogy a touchpad neve: Synaptics SMBus ClickPad. Van vkinek ötlete hogyan tovább?
-
Crafter32
őstag
válasz
h1ght3chzor #9229 üzenetére
Ha nincs kód új gépnél, akkor hogyan rakja újra az ember a windowst ha véletlenül kétbalkezes és mindent letörölt? A windowst megvásároltam gyakorlatilag a géppel együtt?!
-
Crafter32
őstag
válasz
Fritz Teufel #9165 üzenetére
Hali
Ez nagyon szép és ötletes leírás volt. Ilyenek miatt érdemes visszaolvasni. Köszönöm.
Más:
A Sony Vaio Fit 14E és a 14 közt különbség a fémes burkolat (14) illetve a Clear Audio+ (14E) mélynyomó? Érintőképernyő külön opció vagy alapból benne van a 14E-ben?
Jól tudom a Fit multiflipben nincs DVD?
-
Crafter32
őstag
Sziasztok
Sony Vaio Fit E 14 coll -ban gondolkozom. Érdeklődni szeretnék, hogy hangzásban van -e olyan, mint a Toshiba Harman Kardon ?
Valamiért tesztekben nem beszélnek hangzásról. Csak betekintési szög stb...Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- MSI Cyborg 15 A12V
- Eladó Asus Eee Pc 1011PX
- Új HP 14 Pavilion X360 FHD IPS Touch 2in1 i5-1335U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu Lifebook U757 Core i7 6600U 16 GB DDR4 500 GB M.2 japán gyártású 15" ultrabook
- Lenovo X240 Notebook i5 vPro, 240GB SSD, 8GB RAM, Win11 Telepített! Laptop
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest