Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    válasz Crafter32 #9321 üzenetére

    Szia!

    Ez most egy bejelentés, vagy szerettél volna valamit kérdezni?

    Tegyük fel, hogy valamit kérdezni szerettél volna:
    Szerintem ezzel reklamálni kellene ott, hol vetted. Ha túl vagy a 8 napon, akkor javítani fogják/kell vagy belül vagy, akkor cseréltetni kell és reménykedni, hogy kifogsz egy jót. Hirtelen külföldi oldalakon utána olvastam, ez mindenhol probléma ezzel a modellel, például US-ben is:

    "So, Im not getting worried about any problems yet until consumers actually get it and use theirs which should be around oct. 22-23. I live in the us and mine will come november 25. . So I still have time to cancel my order if i want to ."

    Ubuntu Linux operációs rendszerrel fennáll ugyan ez a probléma. Mélyen bele tudunk nyúlni, de ott sem lehet javítani ezt a problémát. Ez egészen biztosan hardware issue, hiszen gyökeresen más rendszereken ugyan azt a problémát generálja. Az Ubuntu fóruma szerint a Vaio Pro-nak ugyan ez a baja.

    "Re: Sony Vaio Fit Multi-Flip
    looks like there is a wifi problem

    if I connect to the wifi directly, speedtest.net shows 0.6mbit
    if I connect the wifi router (sony accessory) to ethernet, and then to this wifi, speedtest.net shows 0.6mbit
    if I connect my tablet to the wifi, then use usb tethering to the laptop, I get 15mbit...

    I heard that there are wifi problems with the vaio pro as well.."

    A fentiekben a koma azt írja, hogy ha direktben kapcsolódik a wifi-hez, akkot 0.6Mbit a kapcsolat sebessége. Amikor kapcsolódik a wifi routerhez etherneten (kábel) és utána wifi-n kereszül, a sebesség akkor is ennyi. Ha a tabletjét csatolja fel a routerre és a tablet hálózati kapcsolatát USB-n osztja le a notebooknak, akkor a sebesség 15Mbit. Vagyis, ha nem a notebook wifi eszközét használja, akkor egyből megfelelő a sebesség. Ő Ubuntut használ, de ebben az esetben ez irreleváns. Igaz, ennyi erővel egy USB-s wifi-t is használhatott volna.

    Ha gondolod, ezt a kísérletet eljátszhatod a magad megnyugtatására, ez elég jó bizonyíték a hardware issue alátámasztására. Persze, ha nem ez lesz az eredmény, akkor ott mégis csak valami szoftveres gond lenne. Nyilván, akkor egy eredeti állapotba visszaállítás orvosolná legegyszerűbben a problémát.

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák