- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBeatrix
csendes tag
válasz deakgyuri #5615 üzenetére
Passmark tesztet futtattam, csatolok néhány képet. Ezek jó eredmények? A futás közben nem volt probléma.
Eseménynaplóban Bluetooth -hoz kapcsolódó bejegyzések vannak:
"A kezdeti csatlakozás a(z) (00:c0:df:02:52:e5) Bluetooth HID-eszközhöz nem sikerült. Az eszközt a rendszer eltávolította a személyes vagy a párba állított eszközök közül. Az eszközt újra kell telepítenie.
A lefagyáshoz kapcsolódóan bejegyzés nincs, csak annyit ír, hogy kritikus leállás után újraindult.
„A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.”
Frissítéseket telepítettem. Véletlenszerűen jelentkezik a lefagyás, de a frissítések vagy más program telepítése utána a gyakori.
T-Mobile „web'n'walk stick V”-tel mobilnetet és Bluetooth-os egeret használok. Az egér típusa: Genius Navigator 905BT. Véletlenszerűen azt veszem észre, hogy az egér nem mozog. Ilyenkor eszköz eltávolítás-hozzáadás segít, általában többszöri próbálkozást követően.
Supportnak is elküldtem ezeket az információkat, de nem jutottak eredményre.
Mit érdemes még kipróbálni, tesztelni?Supporttal egyeztettem, a javításra vonatkozó feltételek, amit kiküldtek, csak általános tájékoztatás, és erre az esetre nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar