Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz vond #40463 üzenetére

:K Örülök, h nem csak nekem vannak ilyen 1st world problémáim :D

Igen, Nyamnyang 14 f/2.8 beretva sarkokig, Galaxist szeletelni kiváló, meg nagyritkán fel is csavarnám nappal is, amúgy alulra 16-17 bôven jó számomra ugyanígy (hiába a nagy különbség egymás mellé téve).

-> 16-35 + 35-150 (ez az f/2 induló k* jó szvsz, beltérbe alul gyutáv+fényerô adott, miközben mégiscsak egy zoom, nem is kistelébe, hanem.. 150 azért már középtele nálam, bokeh van, 80-100 körül lehet 2.2-2.5? Az azért rendben). Na akkor most meg elbillentem erre az irányba.. :D

Vagy mondhatnám azt is, hogy 24-70 II, 70-200 (utóbbi Tami 70-180 inkább, ami élességben a Sony 1 és 2 között van valahol, inkább felfele.. + bokeh számomra szubjektíven pislogva jó).

Lehet a 85 1.8-at ha belekezdek ebbe a sorba, eladom.
    Áh, ezt le se írtam. Túl jó üveg, nyitva is penge szélen is, aranymetszett egészalakos lányka összeakadt szempilláit simán megmutatja, a 135 a múltkor igazából a gyutáv miatt volt feelinges + a krém (témaszeparáció), de a 85 f/1.8-ammal utána nem sírtam el magam, mikor megint feltekertem, nem csinál belôle akkora durva 3D-t, de azért marha kellemes így is.

Nekem még nincs is 6400-es képem (a teszt képeken kívül) ezzel a vázzal :D , de jönnek a sötét hónapok (Istenem, legyen kurvasok hó és fehér telünk).. majd szándékosan elengedem az auto iso gyeplôjét kicsit, aztán meglátjuk.. a többire ott a szoftver.

Vagy áttolja az ember fekete-fehérbe zajszûrés nélkül és akkor a film grain adott effekt-grain nélkül is, ha meg jó a téma, jó a kép, ennyit a nagy iso-ról. :DDD

(Bár engem ez a szenzor mindig meglep,ô).

2 váz kizárt sztem :D , $$$ , bár viselném, de a 2. helyett markolat, plussz akksi, összehajtható utazós szolár panel + combos powerbank, állvány, és már ezzel is karácsonyfa vagyok, pedig a szálláson hagytam a maradékot (ruha stb).

Ahh a fenébe, egy centivel sem lettem okosabb.
    Ha a 35-el meg tudnám szokni a tájat, várost, nagy nyílt tereket (sosem éreztem a 35-öt) :((( , ideális lenne a fényerô miatt a 35-150.

Azt hiszem, próbálgatni kell az üvegeket.. majdcsak kiadja stbailabbra az ember agya, hogyan érje el a célját :U

Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák