-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
válasz
kacsento1 #38785 üzenetére
Én sima A7-nél nem emlékszem, hogy lett volna opció, A7III-nál meg ugye pont ezért lett nagy szó, hogy lett végre nipple, ami dedikáltan erre van. (Mondjuk, mivel az mk1 A7-el sokszor fotóztam rendezvényt, nekem jellemzően sötétben, vakuval, af-segéddel csak a fókuszmező közepe volt használható, emiatt ilyenkor a fókusz + átkomponálás ment, ha volt fény akkor meg főleg szemfókusz.)
Szerk. A7II-re pont ezért nem is váltottam, mert kb. 1 FÉ-vel lett volna jobb sötétben a fókusza, stabis, meg picit jobb a markolata de mást nem nyertem volna vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dacia topic
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest