Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
válasz
kacsento1 #38785 üzenetére
Én sima A7-nél nem emlékszem, hogy lett volna opció, A7III-nál meg ugye pont ezért lett nagy szó, hogy lett végre nipple, ami dedikáltan erre van. (Mondjuk, mivel az mk1 A7-el sokszor fotóztam rendezvényt, nekem jellemzően sötétben, vakuval, af-segéddel csak a fókuszmező közepe volt használható, emiatt ilyenkor a fókusz + átkomponálás ment, ha volt fény akkor meg főleg szemfókusz.)
Szerk. A7II-re pont ezért nem is váltottam, mert kb. 1 FÉ-vel lett volna jobb sötétben a fókusza, stabis, meg picit jobb a markolata de mást nem nyertem volna vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest