- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
vihartigris #32008 üzenetére
Nekem az a bajom az LCD nyomkodással, hogy jellemzően nem egy kézzel fogom a gépet, hanem a markolaton a jobb kezem, a bal kezemmel meg alátámasztom az objektívnél a gépet. Na így még nyomkodni is a kijelzőn valamit az már nehéz.
De persze ez a megoldás is sok esetben gyors, és kielégítő megoldást hozna.
A6100-en sokszor nyomkodom a kijelzőt a touch tracking miatt, mert ott meg nincs joy amit annyira megszoktam az A7III-on.nozs23 videós részlegnek lenne még hova fejlődni, pl az A9-be miért olyan nehéz beletenni a picture profilokat??? Milliós gépbe nem fér bele, de egy RX100-ba igen? Amikor legtöbb RX100 tulaj azt se tudja mi az az slog, vagy hlg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest