- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Mirol maradtam mar le megint? Mi az az SDR?
-
Zizi123
senior tag
Frissitettem 7.0-ra de az tuti, hogy a JBL soundbart meg mindig bekapcsolgatja par percenkent
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Az SPMC megoldja ezt a gondodat szerintem.
Nekem is minden szaggat KODI-val. Barmilyen videot nezek laggol.
Probaltam a KODI-t letorolni, visszarakni. 1 ideig jo, de utana minden ujra laggolne kezd 1 kicsit, pont annyira, hogy nezheto, de idegesito. Mint a legelso LCD TVK, amik 50Hz-el frissitettek.Az SPMC-ben tobb beallitasi lehetoseg van a hardveres gyorsitasra. Erdekes, ha mindet bekapcsolom, akkor a leggagyibb minosegu 300Mb-os 40perces sorozatot is kepes ugy szaggatni, hogy nezhetetlen legyen.
Amiota az SPMC-t hasznalom, azota nincs laggolas. (Mint 1 reklamszoveg ez olyan volt ) -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
55XE8505, vagy 55XE9005?
Viszonylag kozel van egymashoz az ara akciosan.
Melyiknek jobb a kepe? Esetleg valakinek van osszehasonlitasi alapja? -
-
Zizi123
senior tag
válasz KicsiRossi #38485 üzenetére
Gyanitom, hogy ebbe 4K nem fog beleferni, legalabbis olyan, amit erdemes megvenni.
-
Zizi123
senior tag
Nalam a JBL soundprojektort kapcsolgatja egesznap ki-be x percenkent ARC-n. Eddig egyik frissites sem oldotta meg Android 5.0 - 6.0 - 6.0.1 -re, akinek mar az uj Android 7.0 van az is panaszkodik erre a hibara, tehat nem is bizok benne, hogy a 7.0 lesz a megoldas, de hatha.
Tavaly oszre mondtak a frissitest, erre most olvasom a legujabb hireket:
"Jelenleg az e modelleken futó Nougat operációs rendszerhez tartozó firmware-csomag finomítását végezzük. 2018 tavaszára új és frissített ütemterv lesz elérhető."Bakker 2018 tavaszara uj utemterv lesz elerheto??? Meg nem is a 7.0 szoftver hanem csak az utemterv????
A jo munkahoz ido kell, a szarhoz meg megtobb???[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #38421 üzenetére
Igazabol par oldalankent megkerdezi valaki kb ugyanezt a kerdes.
Tehat tovabbra is 49XE85xx, es az 55XE85xx modellek a javasoltak, ez alatt nem igazan eri meg megvenni egyiket sem. Mivel az 55XE8505 most akcios az Euro...s-ban 299.900-ert, igy nem kerdes, hogy barmelyiknel jobb vetel lenne. Szerintem... -
Zizi123
senior tag
Engem is erdekelne valami normalsi taviranyito, mert azt a sz@rt, amit adnak az 55XD8505-hoz (Sony RMF-TX200E) mostmar tobb mint 1 ev alatt nem tudtam megszokni. Ejszaka ott benazok vele, hogy azt nyomjam meg rajta, amit szeretnek. 1 rohadt ergonomiai kialakitas nincs rajta, hogy tajekozodni tudjal, hogy hogy is tartod ejszaka, az infraval elore, vagy hatra, es a gombok sem emelkednek ki, hogy nehogy tudd, hogy eppen milyen gombon van az ujjad.
Hasznaltam mar rengeteg taviranyitot, de ilyen sz@rt meg soha.
Tud valaki ajanlani valamit ehelyett?
Igazabol RMFTX100 sem tetszik annyira, mert a mediaplayer is ezzel hasznalnam, es kellenenek a funkciogombok. (play, tekeres elore, hatra, pause, stb...)
Mar ott tartok, hogy veszek a Sony kompatibilis Thomson, vagy valami hasonlo univerzalis taviranyitot. -
Zizi123
senior tag
Lehet, hogy en is irok nekik, de eddig csak a JBL-al csinalja, amirol tudok, soha senki masnak semmivel nem jelentkezett, igy nem hiszem, hogy foglalkozni fognak vele.
Ha gondolod, akkor kuldd mar at nekem is privatba a levelet, es akkor nekem nem kell ujra megfogalmazni.
Addig is kivancsian varom a tovabbi fejlemenyeket. -
Zizi123
senior tag
-
Zizi123
senior tag
Esetleg valakinek 55XD8505-hoz idealis szinbeallitas?
Vagy mindenki a Prohadrveres cikket veszi alapul?Egyebkent nekem az egvilagon semmi bajom az Androiddal, pedig altalaban a Sony-kat amiatt huzzak le. Teljesen jol mukodik, nem fagyogat, ellenben a WEBOS nekem egyaltalan nem jott be.
Nagyon kapora jott, hogy a KODI-t feltudtam erre telepiteni, nem kellett csak ezert meg kulon 1 masik valami eszkozt uzemeltetni. (HTPC, RPi, vagy NAS-t).
Csak ajanlani tudom. Igaz nem A1, de azert nagyon brutal jo kepe van. -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Barki tapasztalt olyat, hogy a androidos Sony TV bekapcsolgatja a soundbart?
Egyenlore nagyon ugy tunik, hogy csak a JBL SB450 es a Sony TV-k nem fernek meg egymas mellett.
Egesz nap a soundbar ki-be kapcsolgat.
Nekem 55XD8505-om van, de egy masik forumtarsnak is ugyanez a problemaja akinek 55XE8505-je van.
Az en TV-mre semmi nincs teleitve csak a gyari dolog + Kodi.
Mar volt android 5.1-rol 6.0-ra frissites is, de sem oldotta meg.
Persze ha nagyon kell, akkor megtudom oldani, hogy nem ARC-al kotom ossze a JBL-t, es a TV-t, de jobb lenne megoldani a problemat, mint athidalni.Koszonom elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent a StreamSharkról!
- Mikrotik routerek
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Linux kezdőknek
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Nagyon korai videón az új Virtua Fighter játék
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest