- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Az 5 éves kiterjesztett gariról kéne dokumentumokat kapnom postán? Csak mert már több, mint egy hete megvettem és még nem jött semmi (pedig a címemet is elkérték). E-mailben kaptam csak egy PDF-et eddig.
-
lowzor
veterán
Hali!
Megvettem az 5 évesre kibővített garanciát a TV-mhez (amit 2016.08.24-én vettem) és ez van a szerződésben, ami e-mailben jött:
Sony termék vásárlásának dátuma: 14-07-2017
Szerződés kezdetének dátuma: 14-07-2017
Szerződés érvényességi ideje: 14-07-2022Nem a vásárlás napjától kéne kezdődnie és 2021.08.24-én lejárnia?
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Szerintem meg úgy nem működne. Mindenesetre így nem merem bevállalni, hogy kétes a dolog működése.
Ha valaki tudna egy olyan eszközt linkelni, ami tuti működne, azt megköszönném.A B-Speech TX2-nek mondjuk ez a leírása az árukeresőn:
"A B-Speech(R)Transmitter TX2 vezeték nélkül átviszi a digitális zenét zenelejátszójáról, iPodjáról, HiFi-jéről, TV-jéről a vezeték nélküli Bluetooth sztereó fejhallgatójára. Bekapcsolás után automatikusan párosodik A2DP profilt támogató sztereó Bluetooth fülhallgatójával. A készülék kompatibilis minden olyan sztereó Bluetooth headsettel, amelynek 0000, 1234 vagy 8888 a párosító kódja."
-
lowzor
veterán
Ezzel a Bluetooth audio adapterrel 100%, hogy működne a Bluetooth-os fejes W809C-n? [link]
Rendesen lehetne váltogatni a hangszórók között?[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Hali!
Van valami esély egy W809C-t összehozni egy Sony vezeték nélküli fejessel?
Hozzám került egy Sony MDR-ZX330BT típusú fejes, de egyszerűen sehogy sem sikerül összepárosítani a W809C-vel. Gondolom nem támogatja...De ahogy olvasom, egyik vezeték nélküli fejest sem.
Samsung J6200-zal simán működik. -
lowzor
veterán
Ezt miért ne tudnám? [link]
Különálló terméke a Sony-nak, ami a gari utólagos meghosszabbítására szolgál. A listájában szerepel az 55W809C is.
Máshol is meglehet venni, igaz jóval durvább áron: [link]
Max azt tudnám elképzelni, hogy véletlenül kint hagyták, vagy az árát nem írták át, de azért szerintem meglehet próbálni, hátha 10k-ér sikerül 5 év garit szerezni. -
lowzor
veterán
Hali!
Rendeltem egy KDL-55W809C-t a központi szalonból és látom, hogy +25k-ért 5 évre kitolják a garit BEWY503 kódszámmal: [link]
Viszont ezt BEWY503-at (5 év gari) megtaláltam 10k-ért is ugyanitt: [link]
Az lenne a kérdésem, hogy ha ezt a 10k-sat megrendelem, akkor ugyanúgy megkapom az 5 évet, mintha a 25k-s opciót választanám?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest