Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Nehéz kérdést tettél fel...Márkának( lehet hogy elfogult vagyok) de max. az Overmax, és a Wayteq nevezhető..A My Audio, és a Concord a nem ajánlott kategóriát súrolja...Egy-egy jobb termékük kicsúszik. Az Overmax termékei nem kizárólag tabletre korlátozódnak, és a Wayteq-é sem. Tablet fronton én az Overmaxot picit jobbnak gondolom. Nagyobb a választékuk, és biztosan kijelenthetem, hogy a tabletjeik többsége sikeres....Amin sürgősen javítani kell, az a support, vagyis a termék támogatás. Tudtommal lesznek változások. A facebook oldaluk friss, és segítőkész munkatársuk kezeli.( nem én, félre értések végett..) Most a két cég szinte egyszerre dobott piacra hasonló paraméterű, 10,1'-es gépet. És bár az Overmax gépe brandelt készülék, a Wayteq-é saját gyárában készült, az Overmax Solution gyártmány jobban sikerült a topicok információja alapján. Az Overmax lengyel cég, oldala már magyar nyelven is elérhető.Frissítések megtalálhatók rajta. Sőt,ha angolul kérdezel fecebook-os oldalukon, hamar válaszolnak. Összefoglalva: támogatás terén nem, de tabok terén jobbnak érzem, vélem az Overmaxot. ( Prestigio 10,1'-ek MVA Led kijelzővel szereltek, nagyon halkak, drágák, nem ajánlom őket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest