Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Milyen TV-t vegyek?
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Amúgy nem az a legegyszerűbb, hogy megnézed az alaplapon, mi van ráírva a foglalatra?
Így tudni fogod, milyen processzort rakhatsz bele. (persze nem csak a foglalattól függ)
De tudod mit? Everesttel is megnézheted, szét se kell szedni a gépet.
Beírod, milyen lapod van, és biztos meg tudja valaki mondani, milyen proci megy bele. -
Szabesz
őstag
P4 mindenképp? Abban nem vagyok otthon, de majd jön egy szaki és útbaigazít.
De ha esetleg áttérnél AMD vonalára akkor az ajánlatom (''Olcsó'' kategória): Abit NF7-S v.2,0; AMD Athlon XP Tbred-B ~2700+ , Barton 2500+ - 3200+ v. Thorton magos 2000+ - 2400+ / Sempron SocketA 2200+ - 3000+
De összedobhatsz egy AMD 64 konfogot is, attól függően hogy mennyit ölnél a fejlesztésbe.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
1.7 celeroncsot váltanám le 2GHz Pentiumra. + keresek 256-542 SD-t, de ez mellékes. Socket eligazításra vanszükségem, mégpedig képekkel jól megpakolva. Nem vagyok láma, de férfiasan bevallom, a socketekről nem sok fogalmam van. Eddig alaplappal együtt vettem a proccokat, szóval nem kényszerültem ilyesmivel foglalkozni.
-
bandiras2
senior tag
Kerestem ilyen témát, de nem találtam. Annyiféle alaplap-proci létezik, hogy a magamfajta power júzer nem igazán igazodik ki benne. A dolog már csak azért is aktuális, mert cserélném a proccot a deszkában, és azt sem tudom, hogy a jelenlegi milyen socket. Ez ugyebár kissé megnehezíti a procc felhajtását. Amennyiben van már ilyen téma, zárható, de előtte linkeljetek nekem valamit, ami alapján elindulhatok.
Valami fényképes tanulmány ideális lenne.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. everest-t toltsd le az mindent elmond