Hirdetés
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hogy az am4 foglalat megegyezik az fm2+ foglalatal? Kéne vennem egy proci hűtőt de nem kívánok sokat költeni rá ( am4 foglalatra). Tervezem a ryzen beszerzését és víz hűtét hozzá. Mit ajánlotok ? Max 5e ig.Köszi a segítséget.
-
blacksir
tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
akkor egy szó mint szár, akkor ha megveszem akkor müködni fog a lap vele, és nem bukom be. Királyak vagytok, köszönöm a segitséget. Írok majd hogy hogy ciripel vele a gépem.

-
blacksir
tag
Sziasztok.
Úra hozátok fordulok segitségért.
Asrock A320M Pro4 alaplapom van, ehez néztem most egy Hynix 16 GB DDR4 2400 MHz HYNIX HMA82GR7AFR4N-UH ramot a HP. Kérdésem az lenne hogy müködne az alaplapomal rendben a ram, a gyártoi oldalon kicsit megzarodtam hogy azt irja hog ymüködne de csak 2400mhz-ig.
Várom a válaszotokat elöreis KÖSZÖNÖM!!!!

-
blacksir
tag
Nahh fasza. Ennek akkor neten is utána tudok nézni hogy milyen chipekel van szerelve a ram. Gondolom valami specifikáció van róla fent. Jelen pillanatban nem ryzen lesz a lapban hanem egy Athlon 4x 950 proci, kereteken belül kelet kigondolnom hogy mit is veszek. Eddig team group ramokat használtam megvoltak velük elégedve. A lényeg hogy akkor baba ha Micron ramokat veszek. 😁
Köszönöm a segítséget!
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy asrock a320m pro4 alaplapot, és az lenne a kérdésem hogy ha nem olyan ramot teszek bele amik meg vannak jelölve a gyártó oldalán, lesz e valami baja a lapnak? Micron ramokat vennék, de nem tudom hogy azok milyen minőségű ramok. Idővel lecserélték minőségibb ramokra Corsair ramra, csak jelen pillanatban nem engedi meg a költségvetésem.
Tehát a kérdés:
- lesz e valami baja a lapnak a Micron ramoktol?
- milyen minőségű a Micron rám?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest